Θεσσαλονίκη: Εξιτήριο για τον 19χρονο φοιτητή που έπεσε από παράθυρο του ΑΠΘ

Το κτίριο του ΑΠΘ Facebook Twitter
Φωτ: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
0

Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Παπανικολάου» πήρε ο 19χρονος φοιτητής που είχε πέσει από παράθυρο του ΑΠΘ.

Οι θεράποντες ιατροί έκριναν ότι ο νεαρός μπορεί να επιστρέψει σπίτι, καθώς έκριναν ότι η κατάσταση της υγείας του δεν είναι πλέον ανησυχητική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το thestival.gr, ο 19χρονος, εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, αναμένεται να επισκεφθεί, εκ νέου το νοσοκομείο, για εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η πτώση του νεαρού από παράθυρο του ΑΠΘ σημειώθηκε στις 18 Οκτωβρίου, την ώρα που παρακολουθούσε μάθημα. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Ελλάδα / Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες λόγω περιουσιακών διαφορών - Ο πατέρας του είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο γιος του ίσως συνδεόταν με τον εμπρησμό δύο αυτοκινήτων του
THE LIFO TEAM