Θεσσαλονίκη: Έλειπαν έγγραφα και κοσμήματα της 59χρονης από το σπίτι - Δεν υπάρχουν σημάδια διάρρηξης

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΗ ΘΑΝΑΤΟΣ Facebook Twitter
Φωτ. από το σπίτι που εντοπίστηκε νεκρή η 59χρονη στη Θεσσαλονίκη / EUROKINISSI
0

Παρότι δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης, σύμφωνα με τις Αρχές λείπουν κοσμήματα αλλά και έγγραφα από το σπίτι της 59χρονης στον Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για την εξιχνίαση του θανάτου της 59χρονης, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της, στη Θεσσαλονίκη.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός, καθώς εντοπίστηκε ημίγυμνη στο κρεβάτι της με μια ζώνη γύρω από το λαιμό της.

Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου της.

Θεσσαλονίκη: Εντείνονται οι υποψίες για εγκληματική ενέργεια

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες των Αρχών, στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης, όμως διαπιστώθηκε η έλλειψη προσωπικών αντικειμένων της, όπως έγγραφα και κοσμήματα, γεγονός που εντείνει τις υποψίες για εγκληματική ενέργεια.

Οι Αρχές εξετάζουν επίσης το κινητό της τηλέφωνο, που βρέθηκε στο σπίτι, για να συλλέξουν στοιχεία που μπορεί να ρίξουν φως στον θάνατό της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 59χρονη ζούσε μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας, ενώ είχε αγοράσει τη μονοκατοικία στον Εύοσμο για να είναι κοντά σε συγγενικά της πρόσωπα.

Τους τελευταίους μήνες είχε ξεκινήσει και ανακαίνιση του σπιτιού, για το οποίο είχε ήδη δώσει προκαταβολή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΟΣ

Ελλάδα / Ζωγράφου: «Ήμουν σίγουρος 100% ότι έχει σκοτώσει τη θεία και την ξαδέλφη μου» - Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση

Ο 54χρονος από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει πως οι δύο γυναίκες έφυγαν από τη ζωή πριν τρεις μήνες και ο ιατροδικαστής εκτιμά πως οι σοροί τοποθετήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο πριν από έναν μήνα
THE LIFO TEAM
ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ ΔΡΟΜΟΙ

Ελλάδα / Σε πλήρη λειτουργία οι κάμερες στους δρόμους της Αττικής - Πού θα αναρτώνται τα πρόστιμα

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας, μέσα σε μόλις δύο ημέρες εντοπίστηκαν περίπου 130 παραβάσεις, με την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη να αποτελεί την πιο συχνή
THE LIFO TEAM