Θεσσαλονίκη: «Δεν εμπλέκομαι», λέει ο 40χρονος που ταυτοποιήθηκε ότι ποδοπάτησε το γατάκι

Άνδρας πατά γατάκι στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
0

Λίγες ώρες μετά την ταυτοποίηση του από την αστυνομία, ο άνδρας που ποδοπάτησε το γατάκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το βράδυ της 20ης Αυγούστου, αρνείται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση.

«Περιμένω να με ενημερώσουν οι αστυνομικοί. Δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί το θέμα. Σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκομαι σε κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα», δήλωσε ο 40χρονος, μιλώντας στην εκπομπή Live News.

«Πριν ολοκληρωθούν τα βήματα της διαδικασίας δεν είναι δυνατό να τοποθετηθώ. Όλα πρέπει να γίνουν με τον αρμόδιο τρόπο και να αποσαφηνιστούν. Μόνο αν τα πράγματα είναι σαφή, θα τοποθετηθώ. Θα επιθυμούσα όλοι να δείξουν την ανάλογη εγκράτεια μέχρι να γίνουν οι διευκρινίσεις για το ζήτημα», πρόσθεσε.

Θεσσαλονίκη: «Είμαι ένας πάρα πολύ μορφωμένος άνθρωπος και έχω οικογένεια», λέει ο 40χρονος

Στη δήλωσή του, ο 40χρονος υποστηρίζει ότι είναι «ένας άνθρωπος πάρα πολύ έγκριτος και επαγγελματικά και κοινωνικά», τονίζοντας το μορφωτικό του επίπεδο.

«Σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκομαι, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι μπορεί να λεχθεί και τι όχι. Θα μιλήσω με τους κατάλληλους ανθρώπους και εκείνοι θα μεταφέρουν αυτά που πρέπει να μεταφερθούν. Είμαι ένας πάρα πολύ μορφωμένος άνθρωπος και έχω οικογένεια. Δεν θέλω να γίνει κάτι άστοχο έως ότου αποσαφηνιστεί το θέμα. Είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ έγκριτος και επαγγελματικά και κοινωνικά. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι σε αυτό το περιστατικό» προσθέτει.

Υπενθυμίζεται ότι σε βίντεο, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας, ο δράστης, αφού κοιτάζει γύρω του για να βεβαιωθεί ότι δεν τον παρακολουθεί κανείς, πλησιάζει το γατάκι και στη συνέχεια το συνθλίβει με το πόδι του.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κακοποίηση και πιθανή θανάτωση ζώου και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ