Θεσσαλονίκη: Αθώος λόγω αμφιβολιών ο αστυνομικός που καταγγέλθηκε για ενδοοικογενειακή βία

Θεσσαλονίκη: Αθώος λόγω αμφιβολιών ο αστυνομικός που καταγγέλθηκε για ενδοοικογενειακή βία Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Αθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε ο 45χρονος αστυνομικός που παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ύστερα από καταγγελία της 37χρονης συζύγου του για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Ο ίδιος δεν παρέστη στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, μέσω του οποίου διαβεβαίωσε ότι δεν είχε πρόθεση να βλάψει τη σύζυγό του, ενώ μετέφερε την έμπρακτη συγγνώμη του.

Προηγουμένως κατέθεσε η 37χρονη καταγγέλλουσα, η οποία τόνισε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη, καθώς, όπως είπε, επρόκειτο για ένα μεμονωμένο περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια ενός καβγά. «Έχουμε υπογράψει ήδη για συναινετικό διαζύγιο. Υπήρχε ένταση και η κατάσταση ξέφυγε, παρ' όλα αυτά δεν ένιωσα απειλή. Έχει φύγει από το σπίτι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΑΤΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ελλάδα / Κυκλοφοριακό: Drones και αυστηρότερη αστυνόμευση στους δρόμους της Αττικής - Το πιλοτικό πρόγραμμα που ξεκινά

«Ετοιμάζουμε ένα πιλοτικό πρόγραμμα για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας στην κυκλοφορία στους δρόμους της Αττικής», λέει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
THE LIFO TEAM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 23ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Καλαμαριά: Προθεσμία για την Τρίτη έλαβε ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου 

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης απήγγειλε στον 23χρονο -πλην της κακουργηματικής δίωξης για την ανθρωποκτονία- και κατηγορία για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία
THE LIFO TEAM