Θεσσαλονίκη: Αστυνομική επιχείρηση και συλλήψεις σε υπό κατάληψη κτίριο

Θεσσαλονίκη: Αστυνομική επιχείρηση και συλλήψεις σε υπό κατάληψη κτίριο Facebook Twitter
0

Επιχείρηση εκκένωσης υπό κατάληψη κτιρίου στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν το πρωί αστυνομικοί, κατόπιν παραγγελίας που δόθηκε το προηγούμενο διάστημα από τις εισαγγελικές αρχές της πόλης.

 

Στο πλαίσιο αυτό, συνελήφθησαν 13 αλλοδαποί, οι οποίοι την ώρα της επιχείρησης βρίσκονταν στο εσωτερικό του κτιρίου. Πρόκειται για εννέα άντρες και τέσσερις γυναίκες, με καταγωγή από Αλγερία, Μαρόκο, Γερμανία, Πολωνία, Γαλλία, Ολλανδία και Ελβετία. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Όπως έγινε γνωστό, το κτίριο βρίσκεται επί της οδού Αριάδνης και ως ιδιοκτήτες του εμφανίζονται δύο ιδιώτες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Κρύο το Μεγάλο Σάββατο, θερμές αέριες μάζες και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Από τη συννεφιά και τις τοπικές βροχές των τελευταίων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, έρχονται συνθήκες και θερμοκρασίες που θα θυμίσουν καλοκαίρι, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο
THE LIFO TEAM