Θεσσαλονίκη: 16χρονος παρασύρθηκε από υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας- Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Θεσσαλονίκη: 16χρονος παρασύρθηκε από υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας- Νοσηλεύεται διασωληνωμένος Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Διασωληνωμένοι και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου ένας 16χρονος και ένας 13χρονος που παρασύρθηκαν από οχήματα σε δύο τροχαία ατυχήματα, που έγιναν νωρίτερα σήμερα στη Θεσσλαονίκη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την αστυνομία, 16χρονος και όχι 40χρονος ποδηλάτης όπως είχε γνωστοποιηθεί αρχικά, είναι ο τραυματίας του τροχαίου που έγινε στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Δενδροποτάμου, στους Αμπελόκηπους.

Ο 16χρονος παρασύρθηκε με το ποδήλατό του από υπηρεσιακό όχημα της αστυνομίας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο. Ο 13χρονος παρασύρθηκε από ΙΧ στον δρόμο Θέρμης-Πανοράματος, στο ύψος του Αθλητικού Κέντρου.

Ελαφρά τραυματισμένη νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο 15χρονη η οποία παρασύρθηκε από ΙΧ στους Αμπελόκηπους, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM