Θεσσαλονίκη: 12μηνη φυλάκιση σε ιδιοκτήτη καφέ - Για παραβίαση των μέτρων του κορωνοϊού

Θεσσαλονίκη: 12μηνη φυλάκιση σε ιδιοκτήτη καφέ - Για παραβίαση των μέτρων του κορωνοϊού Facebook Twitter
0

Σε φυλάκιση 12 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε ιδιοκτήτης καφέ-μπαρ στην Ανατολική Θεσσαλονίκη για παραβίαση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό.

Πρόκειται για 57χρονο, ο οποίος είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή, όταν σε αστυνομικό έλεγχο «εντοπίστηκαν δυο πελάτες στο εσωτερικό του μαγαζιού», όπως ανέφερε αστυνομικός, καταθέτοντας από το βήμα του μάρτυρα. Απολογούμενος, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι επρόκειτο για φίλους του και ότι το κατάστημα ήταν κλειστό. Το μονομελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης που δίκασε την υπόθεση με την αυτόφωρη διαδικασία δεν δέχθηκε, ωστόσο, τους ισχυρισμούς του και τον έκρινε ένοχο.

Αυτή ήταν η πρώτη καταδίκη δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης για υπόθεση παραβίασης των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού. Είχαν προηγηθεί τέσσερις αθωωτικές αποφάσεις (για μία εξ αυτών ασκήθηκε έφεση από εισαγγελέα), ενώ για τις περισσότερες ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Στο μεταξύ, ένας 65χρονος παραγωγός συνελήφθη σε λαϊκή αγορά των Πεύκων Θεσσαλονίκης για παραβίαση των ίδιων μέτρων προστασίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΜΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM