Θα «μιλήσει» το τηλέφωνο του «πυρηνάρχη» Νίκαιας

Θα «μιλήσει» το τηλέφωνο του «πυρηνάρχη» Νίκαιας Facebook Twitter
1

Εισαγγελική παραγγελία για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, του προέδρου της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, δόθηκε από τον εισαγγελέα, σύμφωνα με το Έθνος. Η παραγγελία αφορά στις τρείς τελευταίες ημέρες πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Πάντως, εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι ακόμη δεν έχει δοθεί εισαγγελική παραγγελία για άλλα πρόσωπα, όπως ο πρόεδρος της Τ.Ο. του Πειραιά ο οποίος συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της ΧΑ εντοπίστηκε ένα πτυσσόμενο γκλομπ.

Επίσης, όπως αναφέρει το in.gr, η αρχική παραγγελία της ανακρίτριας αφορούσε στις κλήσεις από το τηλέφωνο του Ρουπακιά και μάλιστα για μία μόνο ώρα πριν από τη δολοφονία.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει ήδη διατάξει προκαταρκτική εξέταση για τη δράση της Χρυσής Αυγής προκειμένου να διαπιστωθεί άμεσα εάν, εκτός των άλλων αδικημάτων, έχει συσταθεί εγκληματική οργάνωση, σύμφωνα με τον άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα.

Η Καθημερινή αναφέρει ότι τρία πρώην μέλη της Χ.Α. έχουν διαμηνύσει την πρόθεση τους να μιλήσουν για την παραστρατιωτική δράση της Χ.Α. και τις επιθέσεις κατά μεταναστών, με διευθύνσεις και ονόματα. Αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν  στο πλαίσιο της μεγάλης εισαγγελικής έρευνας που έχει ήδη δρομολογηθεί.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αντώνης Σαμαράς αποχαιρέτησε την κόρη του Λένα: «Πνοή αγάπης που γέμισε τη ζωή μας»

Ελλάδα / Ο Αντώνης Σαμαράς αποχαιρέτησε την κόρη του Λένα: «Πνοή αγάπης που γέμισε τη ζωή μας»

«Τι να πει ένας πατέρας που χάνει το παιδί του, τι να πει μια μητέρα που χάνει το σπλάχνο της, τι να πει ένας αδελφός που χάνει το άλλο του μισό όταν η ψυχή του χάνει τον πιο πιστό της σύντροφο», είπε ο πατέρας της
LIFO NEWSROOM
Κηδεύεται η Λένα Σαμαρά: Στο Α' Νεκροταφείο το τελευταίο αντίο 

Ελλάδα / Κηδεύτηκε η Λένα Σαμαρά: Στο Α' Νεκροταφείο το τελευταίο αντίο 

Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Καραμανλής, Νίκος Ανδρουλάκης, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Ευάγγελος Βενιζέλος, πλήθος κόσμου και πολιτικοί αποχαιρετούν την κόρη του πρώην πρωθυπουργού, που πέθανε αιφνιδιαστικά
LIFO NEWSROOM
Βόλος: Νέες διαμαρτυρίες για την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου «Crown Iris» με Ισραηλινούς τουρίστες

Ελλάδα / Βόλος: Νέες διαμαρτυρίες για την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου «Crown Iris» με Ισραηλινούς τουρίστες

Οι διοργανωτές δηλώνουν ότι αντιτίθενται στις πολιτικές του Ισραήλ και καταγγέλλουν πως το πλοίο «μεταφέρει τουρίστες και στρατιώτες του IDF που έχουν εμπλακεί στις επιχειρήσεις στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM