Θα «μιλήσει» το τηλέφωνο του «πυρηνάρχη» Νίκαιας

Θα «μιλήσει» το τηλέφωνο του «πυρηνάρχη» Νίκαιας Facebook Twitter
1

Εισαγγελική παραγγελία για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, του προέδρου της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, δόθηκε από τον εισαγγελέα, σύμφωνα με το Έθνος. Η παραγγελία αφορά στις τρείς τελευταίες ημέρες πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Πάντως, εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι ακόμη δεν έχει δοθεί εισαγγελική παραγγελία για άλλα πρόσωπα, όπως ο πρόεδρος της Τ.Ο. του Πειραιά ο οποίος συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της ΧΑ εντοπίστηκε ένα πτυσσόμενο γκλομπ.

Επίσης, όπως αναφέρει το in.gr, η αρχική παραγγελία της ανακρίτριας αφορούσε στις κλήσεις από το τηλέφωνο του Ρουπακιά και μάλιστα για μία μόνο ώρα πριν από τη δολοφονία.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει ήδη διατάξει προκαταρκτική εξέταση για τη δράση της Χρυσής Αυγής προκειμένου να διαπιστωθεί άμεσα εάν, εκτός των άλλων αδικημάτων, έχει συσταθεί εγκληματική οργάνωση, σύμφωνα με τον άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα.

Η Καθημερινή αναφέρει ότι τρία πρώην μέλη της Χ.Α. έχουν διαμηνύσει την πρόθεση τους να μιλήσουν για την παραστρατιωτική δράση της Χ.Α. και τις επιθέσεις κατά μεταναστών, με διευθύνσεις και ονόματα. Αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν  στο πλαίσιο της μεγάλης εισαγγελικής έρευνας που έχει ήδη δρομολογηθεί.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM
ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM