Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής: Συλλήψεις αστυνομικών & πολιτών- Για εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία

Περιπολικό στην εθνική Facebook Twitter
Φωτ. αρχειου: EUROKINISSI
0

Αστυνομικοί και πολίτες συνελήφθησαν στo τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κατασχέθηκαν χρήματα και πλαστά διαβατήρια. 

Νωρίτερα, η ΕΡΤ είχε αναφέρει και συλλήψεις τελωνειακών, αλλά ο Πρόεδρος της Ένωσης Τελωνειακών Μακεδονίας, Χατζηπασχάλης Ιωάννης δήλωσε στη LiFO πως κανένας τελωνειακός δεν έχει συλληφθεί. 

Οι 14 συλλήψεις έγιναν με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη πλαστογραφία και άλλα ποινικά αδικήματα, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Η επιχείρηση στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής έγινε το πρωί της Δευτέρας, έπειτα από παρακολούθηση πολλών ημερών, από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος. 

Προηγήθηκε καταγγελία, από την οποία ξεκίνησε η έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας τέθηκαν υπό παρακολούθηση τα τηλέφωνα των ατόμων που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Αυτή την ώρα γίνονται έρευνες σε σπίτια στη Φλώρινα, αναφέρει το ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης. 
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου κάθε άλλο παρά τυπική διαδικασία μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα εισαγωγής στη μεταλυκειακή εκπαίδευση ενός υποψηφίου
LIFO NEWSROOM
Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM