Συνελήφθησαν δύο ειδικοί φρουροί, κατηγορούνται για ξυλοδαρμό πολίτη

Συνελήφθησαν δύο ειδικοί φρουροί που κατηγορούνται για ξυλοδαρμό πολίτη Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Στη σύλληψη δύο ειδικών φρουρών προχώρησαν οι Αρχές καθώς εμπλέκονται σε περιστατικό ξυλοδαρμού πολίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο ειδικοί φρουροί συνελήφθησαν όταν δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο που τους έδειχνε να ασκούν βία σε έναν πολίτη ο οποίος βρισκόταν σε διαδήλωση το βράδυ της Κυριακής στους Αμπελόκηπους. Όπως διακρίνεται και στο βίντεο, ο ένας ειδικός φρουρός τον χτύπησε επανειλημμένα με γροθιές σε διάφορα σημεία του σώματος του την ώρα που εκείνος δεν αντιστεκόταν. Ο δεύτερος ειδικός φρουρός παρακολουθούσε χωρίς να κάνει τίποτα.

Μετά την ταυτοποίησή τους, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για βασανιστήρια αλλά και συνέργεια σε βασανιστήρια αντίστοιχα. Οι δύο ειδικοί φρουροί αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Αποκαλυπτήρια προτομής του Γιώργου Λυγγερίδη παρουσία Τασούλα και Κακλαμάνη

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Αποκαλυπτήρια προτομής του Γιώργου Λυγγερίδη παρουσία Τασούλα και Κακλαμάνη

Στα αποκαλυπτήρια παρέστησαν μέλη της κυβέρνησης, βουλευτές, εκπρόσωποι Κομμάτων, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, συνδικαλιστικών φορέων και συνάδελφοι του αστυνομικού
LIFO NEWSROOM