Συνελήφθη ο διαχειριστής του λούνα παρκ

Συνελήφθη ο διαχειριστής του λούνα παρκ Facebook Twitter
1

Στη σύλληψη του διαχειριστή του λούνα παρκ στο Ελληνικό, όπου έχασε τη ζωή του ένας 13χρονος και τραυματίστηκε σοβαρά η 9χρονη αδελφή του, προχώρησε η αστυνομία.

Ο διαχειριστής, παρουσιάστηκε μόνος του σήμερα το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα Ελληνικού.

Σήμερα οδηγούνται στον εισαγγελέα με κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και βαριές σωματικές βλάβες οι τρεις υπάλληλοι του λούνα παρκ που συνελήφθησαν χθες μετά το δυστύχημα.

Πρόκειται για έναν Ιταλό, και δύο ακόμα άτομα, υπήκοοι Μπαγκλαντές.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τους γιατρούς, εκτός κινδύνου νοσηλεύεται πλέον η 9χρονη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μόνο εγώ βρίσκω παράλογο και άκρως υποκριτικό να συλλαμβάνονται και να διώκονται οι υπάλληλοι; Δηλαδή είναι ο ένοχος ο μεροκαματιάρης περισσότερο ή εξίσου με τον ιδιοκτήτη;Είναι περισσότερο ένοχοι από ένα κράτος μπορντέλο, με ανύπαρκτους φορείς που άφησαν αυτό το τριτοκοσμικό "ψυχαγωγικό πάρκο" να λειτουργεί χωρίς να πληρεί ούτε καν στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας;Έπρεπε να πεθάνει ένα παιδάκι και να θρηνεί μια οικογένεια για να (ψευτό)κινητοποιηθεί και πάλι με τον πιο λάθος και επιδερμικό τρόπο; Και αύριο όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα... Θα ξεχαστεί!Αν κάνω κάπου λάθος, διορθώστε με.