Συνελήφθη καθηγήτρια σε σχολείο επειδή δεν φορούσε μάσκα

Συνελήφθη καθηγήτρια σε σχολείο επειδή δεν φορούσε μάσκα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Καθηγήτρια που φέρεται να αρνείται ότι υπάρχει κορωνοϊός συνελήφθη από τις αρχές.

Σύμφωνα με το Mega, μετά τη λήξη του μαθήματος έξω από επαγγελματικό Λύκειο στον Υμηττό όπου εργάζεται η καθηγήτρια, βρισκόταν περιπολικό που συνέλαβε την εκπαιδευτικό.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, όταν οι μαθητές της ζητούσαν να φορέσει μάσκα, εκείνη τούς έβαζε απουσία. Σύμφωνα με τους μαθητές, η καθηγήτρια είναι αρνητής του κορωνοϊού και ιδεολογικά αντίθετη με τη χρήση μάσκας. «Υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός, δεν παθαίνει κανείς τίποτα, δεν κολλάει κανείς» ανέφερε μαθητής του σχολείου.

Οι συστάσεις για να φορέσει τη μάσκα της ήταν καθημερινές ακόμα και από τον διευθυντή του σχολείου, αλλά δεν συμμορφώθηκε. Πάρα το γεγονός ότι έχει γίνει αναφορά και στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, η καθηγήτρια επέμενε να μην φοράει μάσκα, ενώ δεν κρατούσε ούτε τις απαραίτητες αποστάσεις με τους μαθητές.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Ελλάδα / Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Η Εισαγγελέας απέρριψε ως αβάσιμους τους ισχυρισμούς του Μαρέδη, σύμφωνα με τους οποίους επρόκειτο για νόμιμη εμπορική συναλλαγή προβολής της βουλευτού μέσω των ΜΜΕ που διαχειρίζεται
LIFO NEWSROOM