ΤΩΡΑ

Συνελήφθη αστυνομικός για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και εμπορία ανθρώπων

Συνελήφθη αστυνομικός για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και εμπορία ανθρώπων Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Συνελήφθη αστυνομικός που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση, έπειτα από καταγγελία και επιχείρηση που έστησαν οι αρχές. 

Η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων συνέλαβε τον αστυνομικό το απόγευμα του Σαββάτου. Νωρίτερα την ίδια ημέρα, γυναίκα κατήγγειλε ότι ο ένστολος τη βίαζε συστηματικά τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια και την εξέδιδε έναντι αμοιβής. 

Παρουσία πραγματογνώμονα- ψυχολόγου, η επιζώσα κατήγγειλε στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ότι τουλάχιστον την τελευταία διετία ο αστυνομικός- με απειλές, ψυχολογική και σωματική βία- τη βίαζε συστηματικά και την εξέδιδε έναντι αμοιβής, κρατώντας ο ίδιος τα χρήματα. 

Αρχικά, ο αστυνομικός- εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι υπηρετούσε στην περιοχή της καταγγέλλουσας- την προσέγγισε με το πρόσχημα της παροχής προστασίας. Μεταξύ άλλων, της είχε δηλώσει ότι θα την παντρευτεί, προκειμένου να εξασφαλίσει εκείνη τη μόνιμη διαμονή της στην Ελλάδα. 

Μετά την καταγγελία της επιζώσας, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθη ο ένστολος, αφού πρώτα παρέλαβε από την καταγγέλλουσα 500 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι όπου ζούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 3.850 ευρώ, από τα οποία τα 500 ευρώ ήταν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Ο κατηγορούμενος ήδη τα είχε τοποθετήσει σε ειδικά διαμορφωμένη κρυψώνα, σε χώρο όπου μόνο εκείνος είχε πρόσβαση. 

Ο αστυνομικός οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και παραπέμφθηκε σε ανακριτή. 

-Εάν είστε επιζώσα βιασμού, σεξουαλικής παρενόχλησης ή trafficking ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω, τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο [email protected]

Ελλάδα
0

ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψυχικό: Θέμα χρόνου η σύλληψη του ηθικού αυτουργού για τη δολοφονία του τοπογράφου

Ελλάδα / Ψυχικό: Θέμα χρόνου η σύλληψη του ηθικού αυτουργού για τη δολοφονία του τοπογράφου

Η ανάλυση από τα βίντεο στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου, εκεί από όπου ξεκίνησε και κατέληξε το μαύρο σκούτερ την ημέρα της δολοφονίας, δείχνει την ύπαρξη τουλάχιστον ενός συνεργού
LIFO NEWSROOM