Συνελήφθη 39χρονος Τούρκος για τη δολοφονία στο Παλαιό Φάληρο

Συνελήφθη 39χρονος Τούρκος για τη δολοφονία στο Παλαιό Φάληρο Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Συνελήφθη 39χρονος Τούρκος για τη δολοφονία στο Παλαιό Φάληρο.

Τον εντόπισαν από τις κάμερες και διέμενε στην Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια, σύμφωνα με το Mega. Βιντεοληπτικό υλικό που ανέλυσαν την Τρίτη οι Αρχές, κατέγραψε τις κινήσεις ενός νεαρού με σκούρα ρούχα και κουκούλα να απομακρύνεται πεζός από την περιοχή μετά την ληστεία. Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της ΔΑΟΕ, κατόπιν σχετικού εντάλματος.

Η δολοφονία σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, 19 Ιανουαρίου, σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών. Ο άνδρας που δολοφονήθηκε, βρέθηκε νεκρός στην τουαλέτα. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο 55χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός, έχοντας δεχτεί επίθεση με μαχαίρι και χτυπήματα στο κεφάλι από ρόπαλο. Η γυναίκα που τον βρήκε, ήταν πελάτισσα η οποία πήγε να παίξει και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, είδε αίματα στο πάτωμα. Ακόμη, η μάρτυρας ανέφερε ότι είδε και την ταμειακή μηχανή του καταστήματος άδεια από χρήματα.

Τα περισσότερα πλήγματα όμως, τα δέχτηκε από πίσω και αυτό που εξετάζεται, είναι είτε ο δράστης να μπήκε αρχικά ως πελάτης και έτσι να έδειξε πλάτη το θύμα κάποια στιγμή, είτε πάνω στην πάλη ο δράστης να τον έπληξε με τέτοια μανία που κατάφερε να του πάρει το ρόπαλο και στη συνέχεια να τον χτυπήσει με αυτό, όπως επισημαίνει η ΕΡΤ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, δίπλα στον άνδρα, βρέθηκε και μία καραμπίνα η οποία φαίνεται, ωστόσο, να μην είχε χρησιμοποιηθεί. Στο πτώμα βρέθηκαν ένα μαχαίρι και ένα ρόπαλο, το οποίο έφερε αίμα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ BYRON ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΜΑΝΔΡΑ

Ελλάδα / Καταστροφές από την κακοκαιρία Byron: Αυτοκίνητα σε αυλές σπιτιών - Ποτάμια οι δρόμοι στη Νέα Πέραμο

Μια «απέραντη λίμνη» το αεροδρόμιο στα Μέγαρα - Ανέβηκε η στάθμη του νερού στον Κηφισό - «Μας ξύπνησαν μνήμες του παρελθόντος» λέει ο αντιδήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας
LIFO NEWSROOM
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ BYRON ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΑ ΙΧ ΕΚΓΥΟΣ

Ελλάδα / Κακοκαιρία Byron: Δραματικές διασώσεις από σπίτια και αυτοκίνητα - Έγκυος σε σπίτι που πλημμύρισε

Διάσωση οικογένειας από ρεματιά στη Μάνδρα – «Έχουν πλημμυρίσει σπίτια στη Νέα Πέραμο, δεν κινδυνεύσαν άνθρωποι» - Πιθανή η υπερχείλιση του Σαρανταπόταμου στην Ελευσίνα - Πάνω από 300 κλήσεις για βοήθεια στην Πυροσβεστική
LIFO NEWSROOM