Συνεχίζονται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης: Σε Χαλάνδρι, Παλλήνη, Βριλήσσια, Παιανία και Ν. Μάκρη τα πιο σοβαρά

Συνεργεία αποκατάσταση βλάβης Facebook Twitter
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
0

Συνεχίζονται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε ορισμένες περιοχές της Αττικής μετά το «χτύπημα» της κακοκαρίας «Ελπίς», με τα συνεργεία να προσπαθούν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, πιο σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται σε Παιανία, Νέα Μάκρη, Χαλάνδρι, Παλλήνη και Βριλήσσια.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Κώστας Μανιάτης, πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, δήλωσε: «Προβλήματα ηλεκτροδότησης παρουσιάστηκαν σε πολλές περιοχές. Σήμερα είναι ελάχιστες οι περιοχές που έχουμε προβλήματα ηλεκτροδότησης. Τα σοβαρά προβλήματα τα έχουμε στην Παιανία, Νέα Μάκρη, Χαλάνδρι, Παλλήνη, Βριλήσσια. Και σε άλλες περιοχές υπάρχουν σπίτια χωρίς ρεύμα και πιστεύω ότι στη σημερινή μέρα θα αποκατασταθεί το πρόβλημα».

Όπως επισήμανε είναι δουλειά της Πολιτικής Προστασίας να συντονίζει τις υπηρεσίες όπου υπάρχει πρόβλημα προκειμένου τα συνεργεία της ΔΕΗ και της ΔΕΔΗΕ να μπορούν να προσεγγίζουν τα σημεία που έχουν πέσει κολώνες ή κοπεί καλώδια. «Θα έπρεπε να γνωρίζουν το έμψυχο δυναμικό που υπάρχει για να μπορούν να συντονίζουν όλο αυτό που γίνεται», τόνισε.

Ερωτηθείς για το εάν η λύση στο πρόβλημα είναι η υπογειοποίηση των καλωδίων ο κ. Μανιάτης εμφανίστηκε αρνητικός. «Είχαμε πρόβλημα σε πέντε γραμμές υπόγειων καλωδίων και η επιδιόρθωσή τους είναι πιο δύσκολη. Η λύση είναι συνδιαστική. Χρειάζεται τεχνογνωσία από ανθρώπινο δυναμικό», είπε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ