Συναυλία ΛΕΞ: «Ζητούμε την υπομονή σας μέχρι να λύσουμε το ζήτημα της αυξημένης ζήτησης», λέει η διοργάνωση

Συναυλία ΛΕΞ: «Κίνδυνος εξαπάτησης», προειδοποιεί η διοργάνωση - Αναζητά λύση για την αυξημένη ζήτηση Facebook Twitter
Ο ΛΕΞ στη μεγάλη συναυλία του 2022 στο Καυτανζόγλειο / Φωτ.: Eurokinissi
0

Η συναυλία του ΛΕΞ στην Αθήνα παραμένει ανοικτό ζήτημα για όσους δεν κατάφεραν να αγοράσουν εισιτήριο.

To live στο ΟΑΚΑ έγινε sold out μέσα σε είκοσι ώρες από τη στιγμή που ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον ΛΕΞ, μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, η εταιρεία παραγωγής που ανέλαβε τη διοργάνωση της συναυλίας, επανήλθε στα social media με μια ανάρτηση, στην οποία ζητά την κατανόηση του κοινού.

Αρχικά, στη νέα ανάρτησή της η Dynasty Athens, ενημέρωσε τους ακολούθους της, πως υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης από επιτήδειους που εκμεταλλεύονται τη μεγάλη ζήτηση για επιπλέον εισιτήρια στη συναυλία του ΛΕΞ. «Ζητούμε την υπομονή σας για λίγες ημέρες, μέχρις ότου να καταφέρουμε να λύσουμε το ζήτημα της αυξημένης ζήτησης για τα εισιτήρια της συναυλίας του ΛΕΞ. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».
 

Συναυλία ΛΕΞ: «Κίνδυνος εξαπάτησης», προειδοποιεί η διοργάνωση - Αναζητά λύση για την αυξημένη ζήτηση Facebook Twitter

Συναυλία ΛΕΞ: Το sold out «ρεκόρ» και οι ουρά χιλιάδων κόσμου στην αναμονή

Είκοσι ώρες πριν η Dynasty ενημερώσει για το sold out στο ΟΑΚΑ, μέσω Instagram ο ΛΕΞ ανέβασε ένα σύντομο κλιπ, ανακοινώνοντας την ημερομηνία της συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο, τον Ιούνιο.

Το live είναι προγραμματισμένο την 28η Ιουνίου, όπως αναφέρεται στο κλιπ που ανέβασε το μεσημέρι της Πέμπτης, μέσω Instagram.

Στο βίντεο, εμφανίζεται ο ίδιος ο ΛΕΞ, κρεμασμένος ανάποδα, σαν νυχτερίδα, έμμεση αναφορά στην οποία κάνει και μέσω της λεζάντας του, με αφορμή τον τίτλο ενός από τα πιο πρόσφατα τραγούδια που κυκλοφόρησε. Από τα πρώτα λεπτά της ανακοίνωσης, περισσότεροι από 10.000 μπήκαν στην «ουρά» για την αγορά των εισιτηρίων. Μόλις μέσα στην επόμενη ώρα, ο αριθμός της αναμονής ξεπέρασε τους 50.000.

 
 
 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Πολιτισμός / Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Η επιτροπή σημείωσε ότι ο Κρασναχορκάι βραβεύεται «για τη μαγνητική, εκτενή πρόζα του που με υπομονετική ένταση και φιλοσοφική οξύτητα αποκαλύπτει το χάος, την ειρωνεία και τη μοναξιά του ανθρώπινου πολιτισμού»
LIFO NEWSROOM
Ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον προβάλεται ξανά μετά από 50 χρόνια

Πολιτισμός / «Με παρακολουθούν»: Η ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον που βρέθηκε 50 χρόνια μετά

Μια συνέντευξη του Τζον Λένον που χάθηκε για 50 χρόνια, όπου μιλά για την παρακολούθηση από την κυβέρνηση Νίξον και αποκαλύπτει σκέψεις για τη μουσική και τη ζωή του, προβάλλεται στο Boom Radio για τα 85α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM
To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Ο οίκος Christie's το κατατάσσει στις πιο πολυτελείς αυτοκρατορικές δημιουργίες των Φαμπερζέ. Το σχεδίασε μια γυναίκα και δικαίως η προσθήκη του σε οποιαδήποτε συλλογή θεωρείται ανεκτίμητη.
LIFO NEWSROOM
Μια καλόψυχη Α.Ι. κι ένας αλαφροΐσκιωτος σκύλος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Μια ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή ένα σκύλο, Τζάρεντ Λέτο αλλά και Έμα Τόμσον από αύριο στα σινεμά

Η τρίτη και χειρότερη κατάθεση στο σύμπαν του «Tron», η πολυσυζητημένη ταινία τρόμου «Good Boy», το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ και η Έμα Τόμσον ως ένοπλη προστάτιδα στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Πολιτισμός / Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Η Ντόλι Πάρτον αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αναβάλει τη μεγάλη της περιοδεία στο Λας Βέγκας. Η αδελφή της ζητά προσευχές από τους θαυμαστές, ενώ η τραγουδίστρια παραμένει αισιόδοξη πως «ο Θεός απλώς της ζητά να επιβραδύνει»
LIFO NEWSROOM
Τέιλορ Σουίφτ: Eκτός υποψηφιοτήτων στα Grammy για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Πολιτισμός / Τέιλορ Σουίφτ: Η απάντησή της στα σχόλια για το νέο της άλμπουμ

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να νιώθει ακριβώς όπως θέλει, ο στόχος μας ως καλλιτέχνες είναι να λειτουργούμε σαν καθρέφτης», αναφέρει για τα σχόλια που απέσπασε το νέο της άλμπουμ, «The Life of a Showgirl»
LIFO NEWSROOM
Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Πολιτισμός / Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Ο αντισυμβατικός Ιάπωνας που εξυμνεί την avant-garde αισθητική μέσα από υπερμεγέθεις, ασύμμετρες σιλουέτες και τη διαχρονική του αφοσίωση στο μαύρο, συνεχίζει στα 82 του χρόνια να παλεύει «θυμωμένος αλλά ακούραστος» για την ουσία και την αλήθεια της μόδας
LIFO NEWSROOM
Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Πολιτισμός / Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναβιώνει το αριστούργημα του Τζον Στάινμπεκ στο νέο Cartel στο Αιγάλεω, υπογράφοντας μια ωμή, ρεαλιστική και συναισθηματικά φορτισμένη σκηνοθεσία που φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον αγώνα των απλών ανθρώπων για αξιοπρέπεια και ελπίδα
LIFO NEWSROOM