«Συναγερμός» στην Κηφισιά λόγω κορωνοϊού - Δεν θα ανοίξουν την Τρίτη οι βρεφονηπιακοί σταθμοί

«Συναγερμός» στην Κηφισιά λόγω κορωνοϊού - Δεν θα ανοίξουν την Τρίτη οι βρεφονηπιακοί σταθμοί Facebook Twitter
0

Ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον δήμο της Κηφισιάς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες καταγράφεται μεγάλη επιδημιολογική επιβάρυνση στην περιοχή λόγω της πανδημίας.

Ο Δήμος της Κηφισιάς προχώρησε στην αναβολή του ανοίγματος των βρεφονηπιακών και των παιδικών σταθμών, από την 1η Σεπτεμβρίου, όπως είναι προγραμματισμένο για όλη την Ελλάδα.

Έτσι, το άνοιγμα των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών στην Κηφισιά μετατίθεται περίπου την ίδια ημερομηνία με το άνοιγμα των σχολείων, δηλαδή στις 7 ή 14 Σεπτεμβρίου.

«Οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Κηφισιάς θα λειτουργήσουν την ίδια μέρα που θα γίνει η έναρξη και για τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου. Η απόφαση αυτή ελήφθη στον Δήμο Κηφισιάς για λόγους πρόληψης της Δημόσιας Υγείας» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του δήμου Κηφισιάς.

Σύμφωνα με το Mega, οι τοπικές αρχές τόσο στην Κηφισιά, όσο και στην Γλυφάδα και στην Βουλιαγμένη, εκφράζουν ανησυχίες για την εικόνα της πανδημίας στις περιοχές τους, ειδικά μετά και την επιστροφή των εκδρομέων του Αυγούστου, καθώς παρατηρείται έξαρση των κρουσμάτων στους τρεις αυτούς δήμους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ