Συλλήψεις 17 ατόμων μετά τα επεισόδια σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη

Συλλήψεις 17 ατόμων μετά τα επεισόδια σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
1

Σε 17 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για τα χθεσινά επεισόδια που σημειώθηκαν στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα σχολικού πρωταθλήματος, στο γήπεδο του «Αχιλλέα Τριανδρίας» στη Θεσσαλονίκη.

Ανάμεσα σ' αυτούς που συνελήφθησαν είναι και δέκα ανήλικοι.

Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας από 16 έως 19 ετών. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, πρόκειται για μαθητές που φοιτούν στα δύο σχολεία, τα οποία αγωνίζονταν (16ο ΓΕΛ Ξηροκρήνης και 1ο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς).

Με την εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγούνται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, επρόκειτο για βίαια επεισόδια, τα οποία ξέσπασαν όταν ομάδα, αποτελούμενη από 60-70 άτομα, κινήθηκαν καταδρομικά προς το γήπεδο, όπου εκείνη την ώρα αγωνίζονταν οι ομάδες του 16ου Λυκείου Θεσσαλονίκης και του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμαριάς.

Κατά τις ίδιες μαρτυρίες, κρατώντας σιδηρολοστούς, ξύλα κ.ά. τα ίδια άτομα κατευθύνθηκαν στις κερκίδες και επιτέθηκαν σε άλλα άτομα που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση.

Ακολούθησαν συμπλοκές, κατά τις οποίες αναφέρθηκαν δύο τραυματισμοί.

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων. Μετά την εξέτασή τους από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ελλάδα / Αγρότες: Συνεχίζουν τα μπλόκα μετά το «όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη - Τι ζητούν κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι

Ο «χάρτης» των κινητοποιήσεων - Οι αγρότες δηλώνουν ότι ο κλάδος οδηγείται σε αδιέξοδο, ζητώντας άμεσα, συγκεκριμένα και ουσιαστικά μέτρα στήριξης
THE LIFO TEAM