Συγκεντρώσεις και απεργίες σήμερα

Συγκεντρώσεις και απεργίες σήμερα Facebook Twitter
0

24ωρη απεργία σήμερα της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, ενάντια στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, τα μέτρα για τη φορολογία, την αλλαγή των εργασιακών σχέσεων, τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις.

Ποιοι απεργούν

Στην κινητοποίηση παίρνουν μέρος εργαζόμενοι σε δημόσιες υπηρεσίες, ΔΕΚΟ, Ταμεία, τοπική αυτοδιοίκηση, τράπεζες, Υγεία, Παιδεία και συγκοινωνίες.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, οι Προνοιακές Μονάδες και το ΕΚΑΒ, καθώς γιατροί και εργαζόμενοι στα νοσοκομεία συμμετέχουν στην απεργία.

Κλειστά θα επίσης και τα δικαστήρια σε όλη τη χώρα.  

Λόγω των κινητοποιήσεων:

 

Δεν θα κυκλοφορήσουν τα τρένα του ΟΣΕ, ο προαστιακός και τα τρόλεϊ.

Ως τις 9 το βράδυ θα κυκλοφορήσουν τα λεωφορεία

Κανονικά θα κυκλοφορήσουν Μετρό, Ηλεκτρικός, Τραμ.

Προβλήματα θα υπάρξουν στις πτήσεις, λόγω τρίωρης στάσης εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας από τις 12.00 έως τις 15.00.

Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια τα πλοία, λόγω απεργίας της ΠΝΟ.

Λόγω των συγκεντρώσεων στο κέντρο -στις 11 το πρωί από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στο Πεδίο του Άρεως και στις 10.30 από ΠΑΜΕ στην Ομόνοια, θα κλείσει ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χίος: Έρευνες για 32χρονο κρατούμενο που έπεσε από πλοίο

Ελλάδα / Χίος: Έρευνες για 32χρονο κρατούμενο που έπεσε από πλοίο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ ο κρατούμενος, ο οποίος κατηγορείται για υπόθεση διακίνησης μεταναστών, κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του στη Μυτιλήνη εξήλθε στο κατάστρωμα και έπεσε στη θάλασσα
LIFO NEWSROOM