LIVE!

Στους 210 οι νεκροί του κορωνοϊού στην Ελλάδα - Κατέληξε 92χρονος

Στους 210 οι νεκροί του κορωνοϊού στην Ελλάδα - Κατέληξε 92χρονος Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Μεγαλώνει η λίστα νεκρών του κορωνοϊού στην Ελλάδα μετά το θάνατο ακόμη ενός ασθενούς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 92χρονο που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». 

Ο θάνατός του ανεβάζει το συνολικό αριθμό των θυμάτων στη χώρα μας σε 210. 

Σημειώνεται ότι ο ΕΟΔΥ, κατά τη χθεσινή του ενημέρωση, ανακοίνωσε άλλα 121 νέα κρούσματα της Covid-19, με το συνολικό αριθμό των μολύνσεων να ανέρχεται σε 4.855.

1.325 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.403 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

13 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 ετών. 3 (23.1%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 69.2% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 129 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Ελλάδα
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΟΧΟΙ

Ελλάδα / Μάγδα Φύσσα για απόφαση Εφετείου για Χρυσή Αυγή: «Σήμερα δικαιώνονται όλα τα θύματα του φασισμού»

«Δεν θέλω να τους ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου» - Το πρώτο σχόλιο της μητέρας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα μετά την απόφαση για την ενοχή των 42 της εγκληματικής οργάνωσης, «Χρυσή Αυγή»
THE LIFO TEAM