«Στημένη» επίθεση κατήγγειλε ο Μπουτάρης σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τσίπρα

«Στημένη» επίθεση κατήγγειλε ο Μπουτάρης σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τσίπρα Facebook Twitter
SOOC
1

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, είχε το πρωί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος του ευχήθηκε περαστικά μετά τη φασιστική επίθεση που δέχτηκε το Σάββατο στην πλατεία του Λευκού Πύργου.

 

Όπως επισήμανε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στην εισαγωγική ομιλία του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, ο κ. Μπουτάρης τού είπε ότι η επίθεση που δέχτηκε δεν ήταν αυθόρμητη, αλλά ένα «στημένο γεγονός».

«Λυπάμαι, αλλά έχω να ενημερώσω ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης καταγγέλλει στην ουσία ένα όχι αυθόρμητο, αλλά στημένο γεγονός.

Μία ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον του από περιθωριακά στοιχεία, αλλά και από ανθρώπους οι οποίοι έχουν πολιτική δράση και ονοματεπώνυμο και πολλές φορές δεν εντάσσονται στον περιθωριακό εσμό ακροδεξιών στοιχείων» τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης για τις τέσσερις συλλήψεις και τη διαδικασία του αυτόφωρου που θα ακολουθηθεί, ενώ, ταυτόχρονα, τον διαβεβαίωσε ότι το περιστατικό θα αντιμετωπιστεί από την κυβέρνηση με τη μεγαλύτερη αυστηρότητα.

«Τον διαβεβαίωσα ότι θα αντιμετωπιστούν οι συλληφθέντες, αλλά και το περιστατικό, αυτό καθ εαυτό, με την πιο μεγάλη αυστηρότητα, κινητοποιώντας από πλευράς μας όλους τους μηχανισμούς της δημοκρατίας» σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανυσηχητική έρευνα για τους 16χρονους στην Ελλάδα - Ουσίες, κάπνισμα και τζόγος στα ύψη

Ελλάδα / Ανησυχητική έρευνα για τους 16χρονους στην Ελλάδα - Ουσίες, κάπνισμα και τζόγος στα ύψη

Υψηλά είναι και τα ποσοστά εθισμού στα social media, σύμφωνα με την έρευνα ESPAD 2024, που πραγματοποιείται σε 37 χώρες σε συνεργασία με τον Οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Ναρκωτικά
LIFO NEWSROOM
28η Οκτωβρίου: Τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια - Για ποια οχήματα απαγορεύεται η κυκλοφορία

Ελλάδα / 28η Οκτωβρίου: Τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια - Για ποια οχήματα απαγορεύεται η κυκλοφορία

Τα μέτρα που ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ θα τεθούν σε ισχύ από Παρασκευή 24 έως και Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2025, για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια