Στέιτ Ντιπάρτμεντ για βόμβα σε ΣΚΑΪ: «Καταδικάζουμε κάθε απόπειρα εκφοβισμού της ελευθερίας του Τύπου»

Στέιτ Ντιπάρτμεντ για βόμβα σε ΣΚΑΪ: «Καταδικάζουμε κάθε απόπειρα εκφοβισμού της ελευθερίας του Τύπου» Facebook Twitter
0

Οι ΗΠΑ καταδικάζουν «κάθε προσπάθεια βίας και εκφοβισμού της ελευθερίας του Τύπου», τονίζει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σχολιάζοντας τη βομβιστική επίθεση εναντίον των γραφείων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και της εφημερίδας Καθημερινή.

Απαντώντας σε ερώτηση του ιστότοπου Hellas Journal, εκπρόσωπος του Αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών είπε πως οι ΗΠΑ παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις.

«Είμαστε ανακουφισμένοι από το γεγονός ότι κανείς δεν τραυματίστηκε από την έκρηξη και αναμένουμε ότι οι υπεύθυνοι θα προσαχθούν σύντομα στη δικαιοσύνη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες καταδικάζουν κάθε προσπάθεια χρησιμοποίησης βίας για τον εκφοβισμό και τη φίμωση του ελεύθερου Τύπου.»

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Ελλάδα / Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, με δείγματα από το παιδί, τη μητέρα του, τον φερόμενο ως δράστη και άλλα πρόσωπα προς αποκλεισμό πατρότητας.
LIFO NEWSROOM
Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ελλάδα / Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ο άξονας Μπράλος – Άμφισσα θα εξασφαλίσει βελτίωση της οδικής ασφάλειας και μείωση του απαιτούμενου χρόνου της διαδρομής από Πάτρα και Αντίρριο έως Λαμία
LIFO NEWSROOM