Στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ τη Δευτέρα

stash ergasias Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
0

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ την ερχόμενη Δευτέρα (3/3). 

Το Σωματείο Τεχνικών και Εργαζομένων ΟΑΣΑ-ΟΣΥ προκήρυξε στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 16:00 της Δευτέρας. Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 12:00, στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ. 

«Μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, που θρηνήσαμε αθώα θύματα, είναι επιβεβλημένο να διασφαλίσουμε στο επιβατικό κοινό και τους συναδέλφους μας ασφαλείς δημόσιες μαζικές μεταφορές, μέσω της ανανέωσης του στόλου και την υλοποίηση της υπογεγραμμένης ΕΣΣΕ», αναφέρει το σωματείο στην ανακοίνωση για τη στάση εργασίας. 

«Η συγκοινωνία είναι δημόσιο αγαθό και η ανθρώπινη ζωή δεν κοστολογείται. Η ανθρώπινη ζωή έχει αξία», καταλήγει η ανακοίνωση. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιλιππίδης στο Εφετείο: «Όλα έγιναν συναινετικά – Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι»

Ελλάδα / Φιλιππίδης στο Εφετείο: «Όλα έγιναν συναινετικά – Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι»

Μετωπική επίθεση στις καταγγέλλουσες και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών εξαπέλυσε ο ηθοποιός ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου – Παραδέχτηκε πως χρησιμοποίησε το καμαρίνι του για σεξουαλικές συνευρέσεις αλλά αρνήθηκε κάθε πράξη βίας ή εξαναγκασμού
LIFO NEWSROOM