Στα «χέρια» της ΕΥΠ Τούρκοι διακινητές μεταναστών με πλαστές ταυτότητες της Ιντερπόλ- Παρίσταναν τους αστυνομικούς

Στα «χέρια» της ΕΥΠ διακινητές μεταναστών με πλαστές ταυτότητες της Ιντερπόλ που παρίσταναν τους αστυνομικούς Facebook Twitter
eurokinissi
0

Τρεις Τούρκοι διακινητές μεταναστών κυκλοφορούσαν στο κέντρο της Αθήνας με ταυτότητες της Interpol.

Οι δράστες μιλούσαν πέντε γλώσσες, διέθεταν χιλιάδες ευρώ σε μετρητά και διέμεναν σε ένα νεοκλασικό στην οδό Μοσχονησίων. Πρόκειται για τρεις Τούρκους που συνελήφθησαν από την ΟΠΚΕ και παραδόθηκαν στην ΕΥΠ καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για μια άκρως σοβαρή υπόθεση στη διεθνή σκακιέρα διακίνησης μεταναστών.

Σύμφωνα με το protothema.gr, o ένας υποστηρίζει ότι είναι Τούρκος αστυνομικός όμως οι υπόλοιποι αρνούνται ακόμη και να αποκαλύψουν το χρονικό διάστημα που βρίσκονται στην Ελλάδα και τον τρόπο που έβρισκαν τα χρήματα. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κόστος για τις διευκολύνσεις που έκαναν ήταν 650 ευρώ και παραμένει άγνωστο πόσοι και ποιοι αλλοδαποί μετακινήθηκαν από τους συγκεκριμένους «πράκτορες της Interpol» από πού έφυγαν και που κατέληξαν και το βασικότερο που εξετάζεται είναι αν ανάμεσα σε αυτούς υπήρξαν και άτομα διεθνώς καταζητούμενα για εμπλοκή σε τρομοκρατικές και ποινικές υποθέσεις.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ