Σοκάρουν τα στοιχεία της νεκροψίας στο βρέφος - Στραγγαλίστηκε με σχοινί και τον ομφάλιο λώρο

Σοκάρουν τα στοιχεία της νεκροψίας στο βρέφος - Στραγγαλίστηκε με σχοινί και τον ομφάλιο λώρο Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Σοκ προκαλούν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για το νεογέννητο βρέφος που βρέθηκε νεκρό σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη.

Σύμφωνα την ιατροδικαστική έκθεση που ήρθε στη δημοσιότητα, το μωρό στραγγαλίστηκε τόσο με σχοινί όσο και με τον ομφάλιο λώρο. Το σχοινί όπως και ο ομφάλιος λώρος ήταν τυλιγμένα στο λαιμό του, ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι το βρέφος ήταν πρόωρο ή είχε κάποια άλλα προβλήματα.

Όπως όλα δείχνουν, δολοφονήθηκε μισή ώρα μετά την γέννησή του και πετάχτηκε στα σκουπίδια.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Σουλτάνα Μαριανού που πραγματοποίησε την νεκροτομή στο σώμα του άτυχου βρέφους, προσδιόρισε χρονικά την γέννηση και κυρίως τον θάνατο του, λίγες ώρες πριν τον εντοπισμό του, μεταξύ 00:00 και 06:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Το παιδί πετάχτηκε στον κάδο 10 ώρες πριν το ανακαλύψει ένας ρακοσυλλέκτης, ο οποίος σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τις αρχές. Εκτός από το σχοινί και τον ομφάλιο λώρο που ήταν τυλιγμένα στο λαιμό του, το νεογέννητο ήταν τυλιγμένο με σεντόνια και σακούλες και είχε χαρτοπετσέτες στο στόμα του.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της μητέρας ή μαρτύρων που μπορεί να έχουν στοιχεία για την υπόθεση.

Οι αρχές ψάχνουν επίσης κλινικές, νοσοκομεία ακόμα και ιδιωτικά ιατρεία, ενώ αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων κοντά στην περιοχή που εντοπίστηκε η σορός στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ανατολικής Ρωμυλίας στην Πετρούπολη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ