No.1

«Σημάδευαν στην καρωτίδα» - Πώς γλίτωσε από το θάνατο ο 35χρονος Έλληνας που τραυματίστηκε από τη επίθεση στο Λονδίνο

«Σημάδευαν στην καρωτίδα» - Πώς γλίτωσε από το θάνατο ο 35χρονος Έλληνας που τραυματίστηκε από τη επίθεση στο Λονδίνο Facebook Twitter
0

Ο Αντόνιο Φίλης, ο Ελληνας που βρίσκεται μεταξύ των τραυματιών από την επίθεση στο Λονδίνο υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο συκώτι ενώ έχει κάνει και ράμματα καθώς δέχτηκε χτύπημα και στο κεφάλι.

Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της περιοχής Whtitechapel και η κατάστασή του είναι σταθερή. 

Ο πατέρας και η μητέρα του 35χρονου Λαμιώτη που τραυματίστηκε στο Λονδίνο, μίλησαν στην ιστοσελίδα LamiaReport.

«Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός....», είπαν οι γονείς σοκαρισμένοι, αφού αρχικά από το τηλέφωνο του γιου τους δεν άκουσαν τη φωνή του, αλλά τη φωνή μιας φίλης του, η οποία τους ενημέρωσε ότι ο γιος τους είναι τραυματισμένος και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

«Προσπαθήσαμε να είμαστε ψύχραιμοι, αλλά μέχρι να ακούσουμε τον ίδιο το μυαλό μας πήγαινε στο κακό .Μας πήρε αργότερα ο ίδιος με σβησμένη φωνή και μας μίλησε. Ο Θεός και το παιδί μας μαζί έβαλε μπροστά το χέρι του και απέφυγε το θάνατο. Να μην βρεθεί άλλος γονιός σε αυτή τη θέση...», είπαν μεταξύ άλλων οι γονείς του 35χρονου Antonio, Γιώργος και Grazia-Maria Φίλη.

Δείτε το βίντεο:

 
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM