Σχεδόν 100% πάνω οι κρατήσεις για το Πάσχα σε βίλες και μονοκατοικίες στα προάστια της Αττικής

Σχεδόν 100% πάνω οι κρατήσεις για το Πάσχα σε βίλες και μονοκατοικίες στα προάστια της Αττικής Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Έως και το 100% προσεγγίζει η αύξηση στις κρατήσεις βραχυχρόνιας μίσθωσης σε βίλες και μονοκατοικίες στα προάστια της Αττικής, ενόψει Πάσχα.

 

«Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται ένα μεγάλο κύμα ιδιότυπου εσωτερικού τουρισμού με βασικούς προορισμούς τα νότια και ανατολικά προάστια της Αττικής», δήλωσε ο στο ΑΠΕ ο Νάσος Γαβαλάς, πρόεδρος του Συνδέσμου Εταιρειών Βραχυχρόνιας Διαχείρισης Ακινήτων και επικεφαλής της Mint.

 

Λόγω των μέτρων για το Πάσχα, ένας μεγάλος αριθμός Αθηναίων επιλέγουν να περάσουν τις γιορτές σε βίλες και μονοκατοικίες, με την κίνηση στις κρατήσεις να φτάνει ακόμα και το 100%, συμπλήρωσε ο ίδιος.

 

Οι τιμές για κανονικές κατοικίες στις συγκεκριμένες περιοχές κυμαίνονται από 100 έως 200 ευρώ ημερησίως και από 350 ευρώ και πάνω για τις βίλες, ανέφερε ο κ. Γαβαλάς.

 

Σύμφωνα με τον κλάδο βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων οι γιορτές του Πάσχα φαίνεται να αποτελούν την αφετηρία μιας γενικότερης ανάκαμψης της τουριστικής κίνησης, όπως φαίνεται και από τα πρώτα στοιχεία των κρατήσεων για τον Μάιο και τον Ιούνιο.

 

«Προσβλέπουμε σε μια αρκετά καλύτερη καλοκαιρινή σεζόν σε σχέση με πέρυσι, τόσο στον εσωτερικό τουρισμό, όσο και από τους ξένους επισκέπτες, για τους οποίους φαίνεται ότι η χώρα μας θα αποτελέσει βασική επιλογή διακοπών», συμπλήρωσε ο κ. Γαβαλάς.

 

Χθες ο Ανδρέας Χίου, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαχειριστών Ακινήτων δήλωσε ότι η πληρότητα στην αθηναϊκή ριβιέρα για τις ημέρες του Πάσχα φτάνει στο 80%. Επίσης, παρουσιάζεται έντονο ενδιαφέρον για ακίνητα τόσο στη Μαγνησία, όσο και στην Πελοπόννησο. Από την άλλη, περιορισμένο είναι το ενδιαφέρον για τη Χαλκιδική και χαμηλό για την Ασπροβάλτα.

 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ