Σέρρες: Συμπλοκή ανάμεσα σε μετανάστες σε δομή φιλοξενίας

Σέρρες: Συμπλοκή ανάμεσα σε μετανάστες σε δομή φιλοξενίας Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Τρεις τραυματίες και υλικές ζημιές ήταν ο απολογισμός της συμπλοκής μεταναστών σε δομή φιλοξενίας στις Σέρρες. Το περιστατικό συνέβη χθες αργά το βράδυ στη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών της Γεωργικής σχολής. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 11 το βράδυ, για άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής, υπήρξε συμπλοκή ανάμεσα σε δύο ομάδες μεταναστών, από τη μία Ιρακινοί κι από την άλλη Σύροι και Παλαιστίνιοι. Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις και το ΕΚΑΒ, ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησαν. 

Τα πνεύματα ηρέμησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ξεκίνησαν έρευνες της Αστυνομίας. Μέχρι στιγμής, αυτό που είναι γνωστό είναι ότι προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε κοντέινερ της δομής, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι άγνωστοι πέταξαν πέτρες σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκαλώντας φθορά στην τζαμαρία του. 

Με πληροφορίες του ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ελλάδα / Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος συνέδεσε τη σημερινή δόνηση με τον μεγάλο σεισμό των 6,5 Ρίχτερ που είχε σημειωθεί στην περιοχή το 1947, διευκρινίζοντας πως δεν σχετίζεται με το επίκεντρο του σεισμού της Καλαμάτας του 1986
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Η 24χρονη μητέρα και ο 37χρονος σύντροφός της κατηγορούνται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικου και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη
LIFO NEWSROOM