No.1

Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στην Κυλλήνη

Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στην Κυλλήνη Facebook Twitter
0

Σεισμός μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε ανοικτά της Κυλλήνης, σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Το επίκεντρο του σεισμού, ο οποίος σημειώθηκε στις 8.34 μ.μ., εντοπίζεται σε θαλάσσιο χώρο 17 χιλιόμετρα νότια της Κυλλήνης.

Το εστιακό βάθος της δόνησης που έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην Ηλεία, την Αχαΐα και τη Ζάκυνθο, εκτιμάται στα 10 χιλιόμετρα.

Ελλάδα
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM