Σε λεωφορεία-τρόλει-ΟΣΕ συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις

Σε λεωφορεία-τρόλει-ΟΣΕ συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις Facebook Twitter
11

Αφού με τα φύλλα της επιστράτευσης η κυβέρνηση κατάφερε να τιθασεύει τις κινητοποιήσεις σε Μετρό, Προαστιακό και Τράμ, τώρα βρίσκει μπροστά της ένα νέο μέτωπο, αυτό των σιδηροδρομικών και των εργαζομένων σε λεωφορέια και τρόλει. Μετά από απόφαση της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, ξεκινούν σε τρένα και Προαστιακό 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες μέχρι τη Δευτέρα. Επαναλαμβανόμενες απεργίες θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλει. Πριν από λίγο το Μονομελές Πρωτοδικείο απέρριψε την προσφυγή της «Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ» με την οποία ζητούσε να κριθεί παράνομη η απεργία που είχαν προκηρύξει για την Παρασκευή οι εργαζόμενοι.

Τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, τραμ, ηλεκτρικός) λειτουργούν κανονικά μετά από την επιστροφή του επιστρατευμένου προσωπικού τους. Τα δρομολόγια ωστόσο του μετρό δεν πραγματοποιούνται στο τμήμα «Δουκίσσης Πλανεντίας» - «Αεροδρόμιο», λόγω της απεργίας των σιδηροδρομικών.


Στους επιβάτες που έχουν εκδώσει εισιτήρια για τις ημέρες των απεργιακών κινητοποιήσεων σε τρένα και Προαστιακό, θα επιστρέφεται το συνολικό αντίτιμο του εισιτηρίου ή θα εκδίδεται «κουπόνι ταξιδίου» ανάλογα με την επιθυμία του επιβάτη.
Ελλάδα
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΑΤΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ελλάδα / Κυκλοφοριακό: Drones και αυστηρότερη αστυνόμευση στους δρόμους της Αττικής - Το πιλοτικό πρόγραμμα που ξεκινά

«Ετοιμάζουμε ένα πιλοτικό πρόγραμμα για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας στην κυκλοφορία στους δρόμους της Αττικής», λέει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
THE LIFO TEAM