Σε αιμορροϊκό σοκ αποδίδεται ο θάνατος του Γιακουμάκη, σύμφωνα με το Βήμα

Σε αιμορροϊκό σοκ αποδίδεται ο θάνατος του Γιακουμάκη, σύμφωνα με το Βήμα Facebook Twitter
9

Σε «αιμορροϊκό σοκ από τραύμα στο δεξιό επικάρπιο», αποδίδεται ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Β. Λαμπρόπουλου στο Βήμα. Ο δημοσιογράφος επικαλείται την ιατροδικαστική έκθεση, για τον φοιτητή που βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής, 800 μέτρα από την Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων όπου σπούδαζε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν για ευρήματα που οδηγούν σε σαφείς ενδείξεις περί αυτοκτονίας του νεαρού σπουδαστή την ημέρα της εξαφάνισής του, με μαχαίρι που είχε πάρει από το ντουλάπι του, και δεν υπήρχαν αναφορές γι’ αυτήν την κίνηση του.

Σε αιμορροϊκό σοκ αποδίδεται ο θάνατος του Γιακουμάκη, σύμφωνα με το Βήμα Facebook Twitter
Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο φοιτητής

Οι ιδιωτικοί ερευνητές Γιώργος Τσούκαλης και Φώντας Βρόσγας, λένε ότι  στην κατοχή του δεν βρέθηκε κανένα σημείωμα που να εξηγεί την πράξη του, ενώ δεν υπήρχε και κανένα άλλο εύρημα στη νεκροτομή το οποίο να δείχνει άλλη κάκωση ή τραύμα αλλά και την εμπλοκή κάποιου άλλου προσώπου.

Ελλάδα
9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM