Σε 50.000 ευρώ ανέρχεται η λεία της ληστείας στην εταιρεία «Υφαντής»

Σε 50.000 ευρώ ανέρχεται η λεία της ληστείας στην εταιρεία «Υφαντής» Facebook Twitter
0

Σε 50.000 ευρώ ανέρχεται η λεία των τεσσάρων ενόπλων που διέπραξαν την αιματηρή ληστεία με δύο τραυματίες, νωρίς το απόγευμα, στα γραφεία της εταιρείας αλλαντικών «Υφαντής» στην Κηφισιά.


Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του νομικού συμβούλου της εταιρείας, Αλέξη Κούγια, στην οποία αναφέρεται επίσης ότι οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τους ληστές.


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:


«Υπό την ιδιότητα του νομικού συμβούλου της εταιρείας επεξεργασίας αλλαντικών και κρέατος «Α & Χ ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΕΒΕ» επιθυμώ να κάνω την εξής δήλωση:


Σήμερα, περί ώρα 15.00, τέσσερις κουκουλοφόροι εισήλθαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΥΦΑΝΤΗΣ στην Κηφισιά και, αφού ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, διέπραξαν το αδίκημα της ένοπλης ληστείας.


Κατά τη διάπραξη της ένοπλης ληστείας πυροβόλησαν με σκοπό τη διάπραξη ανθρωποκτονίας εις βάρος του ιδρυτού και προέδρου του ΔΣ της εταιρείας, Αλεξίου Υφαντή, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, κατά του αντιπροέδρου της εταιρείας και αδελφού του ιδρυτού, Χαράλαμπου Υφαντή, ο οποίος και δέχθηκε δύο σφαίρες στα πόδια, και κατά του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας και υιού του ιδρυτού, Κωνσταντίνου Υφαντή, ο οποίος και δέχθηκε μια σφαίρα στο αριστερό πόδι.


Οι τραυματίες ευρίσκονται εκτός κινδύνου. Η λεία των ληστών ήταν 50.000 ευρώ.


Η διάπραξη των εγκλημάτων βιντεοσκοπήθηκε από τις κάμερες ασφαλείας και όλο το υλικό της βιντεοσκοπήσεως έχει παραδοθεί στο αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας Αττικής που διενεργεί και την αστυνομική προανάκριση.Οι δράστες καταζητούνται».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ