Σαρωτικές αλλαγές στο ασφαλιστικό προτείνει ο ΟΟΣΑ

Σαρωτικές αλλαγές στο ασφαλιστικό προτείνει ο ΟΟΣΑ Facebook Twitter
7

Σαρωτικές αλλαγές στο ασφαλιστικό προτείνει με έκθεση του ο Οργανισμός για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη, σε μελέτη που παρουσιάστηκε χθες στο υπ. Εργασίας.

Σύμφωνα με το Έθνος, προτείνεται να μείνουν τρείς κύριοι φορείς ασφάλισης, το ΙΚΑ, ο ΟΑΕΕ και ο ΟΓΑ, ενώ Υγειονομική περίθαλψη να παρέχει μόνο ο ΕΟΠΥΥ.

Προτείνεται επίσης να αντικατασταθούν συντάξεις και επιδόματα σε 500 χιλιάδες ανάπηρους από ένα νέο επίδομα 500 ευρώ το οποίο μάλιστα θα δίνεται με αυστηρά εισοδηματικά κριτήρια.

Ουσιαστικά στη μελέτη προτείνεται όλα τα μη ανταποδοτικά επιδόματα να δίνονται με βάση το εισόδημα, προκειμένου να στηριχθούν οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού (κάτι που θα επηρεάσει βέβαια τον τελικό αριθμό των δικαιούχων).

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM