«Σαν να άνοιξε η γη και να την κατάπιε»- Η μαρτυρία της μητέρας της αγνοούμενης Πετρούλας

«Σαν να άνοιξε η γη και να την κατάπιε»- Η μαρτυρία της μητέρας της αγνοούμενης Πετρούλας Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Κορυφώνεται η αγωνία των γονιών της 18χρονης Πετρούλας Παλάζη από τις Σέρρες η οποία εξαφανίστηκε την Τρίτη με τις αστυνομικές αρχές να την αναζητούν ενώ έχει κινητοποιηθεί και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Οι γονείς της 18χρονης μέσω του epilogestv απευθύνουν έκκληση στη 18χρονη Πετρούλα, η οποία έχει εξαφανιστεί από τις 29 Αυγούστου, να επικοινωνήσει μαζί τους ή όποιον άλλο μπορεί ενδεχομένως να την έχει δει. Ειδικότερα, η μητέρα της παρακαλεί τη 18χρονη αν τους ακούει να επικοινωνήσει μαζί τους και παράλληλα στέλνει μήνυμα και στον άνδρα που φέρεται να επιβιβάστηκε μαζί της στο ταξί από το χωριό για το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

«Ήμασταν μέσα και τρώγαμε κι έφυγε. Σαν να άνοιξε η γη και να την κατάπιε», δήλωσε η μητέρα της. Συμπλήρωσε πως «Θα την παρακαλέσω αν δεν θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας, κι αν δεν θέλει, ας πάει σε ένα τμήμα να πει ότι είμαι εγώ αυτή που αναζητείται και είμαι καλά. Να πει ό,τι είναι καλά κι ας μην γυρίσει αν δεν το επιθυμεί». Τόνισε επίσης πως η Πετρούλα «γνωρίζει καλά πόσο την αγαπάμε και το πρόβλημα υγείας που υπάρχει. Θα την παρακαλέσω θερμά να σκεφτεί και να κάνει το σωστό».

«Η πόρτα του σπιτιού μας είναι πάντα ανοιχτή. Μόνο η επιστροφή της μας ενδιαφέρει», συμπλήρωσε η μητέρα της, ενώ αναφορικά με τον άνδρα, ηλικιακά μεγαλύτερος, που φέρεται να είναι μαζί της, η μητέρα της 18χρονης είπε «ως μεγαλύτερος να την πείσει να δώσει ένα σημείο ζωής».

Σε βίντεο που εξασφάλισε η εκπομπή Live News του Mega φαίνεται ένα λευκό ταξί να περνάει από την πλατεία του χωριού στις Σέρρες, όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες με την οικογένειά της η 18χρονη Πετρούλα. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ήταν το ταξί που επιβιβάστηκε η αγνοούμενη και ο τελικός προορισμός του ήταν τα ΚΤΕΛ της Μακεδονίας.

Όπως είπε ο ταξιτζής, τα άτομα που επιβιβάστηκαν ήταν δύο, ένας άνδρας και ένα ακόμη άτρομο, το οποίο όπως είπε δεν κατάλαβε εάν ήταν γυναίκα ή άνδρας, καθώς φορούσε κουκούλα.

Με πληροφορίες από mega, epilogestv

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προς Δήμα: «Εντελώς αποπροσανατολιστική η αναφορά στον μισθό μας»

Ελλάδα / Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προς Δήμα: «Εντελώς αποπροσανατολιστική η αναφορά στον μισθό μας»

Σχετικά με τις απολαβές των 120.000 ευρώ ετησίως τονίζουν ότι οι «καθαρές απολαβές μας, φορολογούνται και δεν επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό, ενώ καταβάλλονται από τους χρήστες του εναερίου χώρου και μάλιστα το 90% προέρχεται από ξένες αεροπορικές εταιρείες»
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Σε εξέλιξη τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα - Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Ελλάδα / Καιρός: Σε εξέλιξη τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα - Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Τα φαινόμενα μέχρι και το βράδυ θα είναι κατά τόπους ισχυρά - Στις υπόλοπες περιοχές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά
LIFO NEWSROOM