Σαμοθράκη: Αναβάλλεται ο παραδοσιακός μπάλος του Δεκαπενταύγουστου - Ο λόγος

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΜΠΑΛΟΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Αναβάλλεται ο παραδοσιακός μπάλος του Δεκαπενταύγουστου στη Σαμοθράκη.

Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες και για την εξασφάλιση της επιτυχίας και της ασφάλειας της εκδήλωσης, ο παραδοσιακός μπάλος που είχε προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή 15 Αυγούστου, στη Χώρα της Σαμοθράκης, μεταφέρεται για την Κυριακή 17 Αυγούστου, όπως ανακοινώθηκε.

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, την Κυριακή αναμένεται εξασθένιση των ανέμων, γεγονός που θα επιτρέψει την ασφαλή διεξαγωγή της γιορτής. Οι επίσημες εκτιμήσεις για τον κίνδυνο πυρκαγιάς κατατάσσουν την αυριανή ημέρα, 15/8, στην κατηγορία 4 (πολύ υψηλός κίνδυνος – πορτοκαλί).

Η απόφαση αναβολής ελήφθη με γνώμονα την ασφάλεια των συμμετεχόντων και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης σε συνθήκες που θα ευνοούν τη διασκέδαση και την απρόσκοπτη ροή του προγράμματος.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

Ελλάδα / Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

«Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι το έχει ξανακάνει» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στη ξιφασκία με σπάθη
LIFO NEWSROOM
Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ελλάδα / Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ο Αρχιεπίσκοπος, περνώντας με το αυτοκίνητό του από το σημείο, ζήτησε από τον οδηγό του να σταματήσει, προκειμένου να χαιρετήσει τον απεργό πείνας και να του εκφράσει τη συμπαράστασή του
LIFO NEWSROOM