Ρούλα Πισπιρίγκου: Θα υποβάλλει νέο αίτημα αποφυλάκισης - «Πρακτικά αδύνατο να βγει με βραχιολάκι

Ρούλα Πισπιρίγκου: Θα υποβάλλει νέο αίτημα αποφυλάκισης - «Πρακτικά αδύνατο να βγει με βραχιολάκι Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Νέο αίτημα για την αποφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ετοιμάζει ο συνήγορός της, όπως γνωστοποίησε σχετικώς, προσθέτοντας πως θα υποβάλλει το αίτημα στο συμβούλιο πλημμελειοδικών.

«Με υπόμνημα και με βάση την πορεία των πραγμάτων, θα αιτηθούμε πράγματι την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης» σημείωσε ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

Για την προφυλακισμένη, πάντως, φαίνεται πως δεν υπάρχουν πολλές δυνατότητες, καθώς η σκέψη να ζητήσει κατ’ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι απομακρύνεται.

«Ναι μεν υφίσταται νομικά η δυνατότητα, πρακτικά όμως είναι αδύνατο αυτή τη στιγμή με τα δεδομένα που υπάρχουν να ‘σηκώσει’ τη συγκεκριμένη δαπάνη η κατηγορούμενη» τονίζει ο κ. Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της 33χρονης, μετά και τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων, βγαίνουν από το κάδρο όλα τα συγγενικά πρόσωπα για τα οποία υπήρξε η φημολογία ότι θα βρεθούν ύποπτοι για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας.

«Η γνώμη μου είναι ότι αν ήμουν στη θέση του εισαγγελέα και όπως φαίνεται να πηγαίνει το πράγμα, δεν τίθεται ζήτημα εμπλοκής άλλων προσώπων».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στον Κορυδαλλό σε κακή ψυχολογική κατάσταση, κάτι που σύμφωνα με τον δικηγόρο της έγινε εμφανές κατά τη μεταφορά της στα δικαστήρια.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ