Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα εκδικάζεται η αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα εκδικάζεται η αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Εκδικάζεται σήμερα στην Πάτρα η αίτηση αγωγής διαζυγίου που έχει καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

Σύμφωνα με το Pelop.gr δεν είναι γνωστό αν ο ίδιος θα δώσει το παρών ή θα εκπροσωπηθεί διά του δικηγόρου του Δημήτρη Καράμπελα, ώστε να προχωρήσει η αίτηση διαζυγίου με την κατηγορούμενη για τον θάνατο των τριών παιδιών τους, Ρούλα Πισπιρίγκου. 

Στην αγωγή εξηγεί αναλυτικά τους όρους υπό τους οποίους που επιθυμεί να λυθεί ο γάμος του, ενώ αναφέρεται και στο βαρύτατο κατηγορητήριο εναντίον της.

Σήμερα συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η δίκη της Πισπιρίγκου, η οποία και φθάνει στο τέλος της. Μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων μαρτύρων, θα αγορεύσουν οι δικηγόροι, ο εισαγγελέας και θα εκδοθεί η απόφαση. Στα τέλη Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η δεύτερη δίκη για τους θανάτους των παιδιών της, Ιριδας και Μαλένας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ελλάδα / Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Πάτρας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής
LIFO NEWSROOM
Καθησυχαστικός ο Παπαζάχος για τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη: «Ήταν μοναχικός, δεν θα μας απασχολήσει»

Ελλάδα / Καθησυχαστικός ο Παπαζάχος για τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη: «Ήταν μοναχικός, δεν θα μας απασχολήσει»

Δεν προκαλεί ανησυχία η μετασεισμική δραστηριότητα, λέει ο καθηγητής Σεισμολογίας του ΑΠΘ – Πώς εξηγεί τη φύση των βαθιών σεισμών στο Νότιο Αιγαίο
LIFO NEWSROOM