Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταθέτει ως ύποπτη και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας- Τα 4 νέα στοιχεία στη δικογραφία

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταθέτει σήμερα ως ύποπτη για τους θανάτους και των τριών παιδιών- Τα 4 νέα στοιχεία στη δικογραφία Facebook Twitter
0

Ανωμοτί κατάθεση για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ιριδας καλείται να δώσει η προφυλακισμένη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί, πιθανότατα και εντός της ημέρας, να μεταβούν στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται η Ρούλα Πισπιρίγκου, για να λάβουν κατάθεση για τους θανάτους και των δύο άλλων παιδιών της.

Ο αρχές έχουν εστιάσει σε τέσσερα βασικά στοιχεία της δικογραφίας, σύμφωνα με το Mega.

Το πρώτο στοιχείο που μπαίνει στη δικογραφία είναι η έκθεση 52 σελίδων της παιδοψυχολόγου, που μελέτησε τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας. Η παιδοψυχολόγος στη συνέχεια έκανε οκτώ συναντήσεις με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, τον Μάνο Δασκαλάκη και άλλα πρόσωπα που γνώριζαν την 9χρονη.

Σύμφωνα με την έκθεσή της, η 9χρονη προσέγγιζε τον πατέρα της ενώ απωθούσε την μητέρα της. Ενδεικτικό για την ίδια είναι το γεγονός ότι αν και η μικρή ζωγράφιζε πάντα με χρώματα, η τελευταία της ζωγραφιά ήτα με στυλό ενώ βασικό στοιχείο αποτελεί και η ζωγραφιά της με τρία αγγελάκια, στην οποία η Τζωρτζίνα είχε γράψει «η μαμά μου έβγαλε ένα ουρλιαχτό».

Για την συγκεκριμένη ζωγραφιά η Ρούλα Πισπιρίγκου έπεσε σε αντιφάσεις για το πότε την έκανε η μικρή Τζωρτζίνα.

Ένα ακόμα στοιχείο, που εστιάζουν οι αρχές είναι μία γονιδιακή έκθεση καρδιολόγου από το Ωνάσειο Νοσοκομείο, όπου επισημαίνεται ότι τα τρία παιδιά δεν είχαν κληρονομικό πρόβλημα που να εξηγεί τους θανάτους τους.

Τρίτο στοιχείο για τις αρχές αποτελούν οι συνομιλίες με ανταλλαγές μηνυμάτων μεταξύ Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη ενώ τελευταίο στοιχείο στη δικογραφία είναι τα αποτελέσματα τεστ DNA της Τζωρτζίνας, που επιβεβαιώνουν ότι το παιδί ήταν του Μάνου Δασκαλάκη.

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, μίλησε το πρωί στον ΣΚΑΪ, λέγοντας πως η πελάτισσά του εξακολουθεί να έχει έντονη ανησυχία ειδικά μετά την έκδοση του πορίσματος ενώ επιμένει ότι δεν έχει κάνει τίποτα στα παιδιά της.

«Πρέπει να ελέγξουμε πολύ προσεκτικά το πόρισμα για να δούμε τι άλλαξε μετά από τρία και 1,5 χρόνο αντίστοιχα και να δούμε πως ξαφνικά κάποια παθολογικά αίτια μετατράπηκαν σε εγκληματικές ενέργειες», συμπλήρωσε ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Το σημαντικό που αλλάζει τα δεδομένα εμάς είναι ότι από σήμερα θα έχουμε πρόσβαση στα έγγραφα της δικογραφίας τα οποία χρειαζόμαστε χρόνο να τα μελετήσουμε» πρόσθεσε ενώ αναφορικά με την ανωμοτί κατάθεσή της σημείωσε πως μπορεί να γίνει μέσω απολογητικού υπομνήματος για να βοηθηθεί χρονικά η διαδικασία αλλά αυτό δεν αποκλείει να της υποβληθούν ερωτήσεις.

Μιλώντας για τις σχέσεις των δύο πρώην συζύγων, διευκρίνισε ότι δεν έχουν καμία επαφή μεταξύ τους.

«Με κατηγορούν όλοι οι υπόλοιποι με κατηγορεί και ο σύζυγος που ζήσαμε τόσα χρόνια μαζί και αποκτήσαμε αυτά τα παιδιά. Δεν θα έπρεπε να πιστεύει ποτέ ότι θα μπορούσε να στραφεί ενάντια στα παιδιά της» είπε ο κ. Παπαδόπουλος μεταφέροντας τα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Με πληροφορίες του Mega/ΣΚΑΪ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ