Ρούλα Πισπιρίγκου: Φωτογραφία από την εντατική "δείχνει" ότι γνώριζε για την κεταμίνη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Φωτογραφία από την εντατική "δείχνει" ότι γνώριζε για την κεταμίνη Facebook Twitter
0

Φωτογραφία- ντοκουμέντο μέσα από την εντατική διαψεύδει τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου πως δεν γνώριζε για την κεταμίνη

«Δεν τη γνώριζα μέχρι τώρα. Για την ουσία αυτή άκουσα για πρώτη φορά από την τηλεόραση. Εκείνη τη στιγμή που άκουσα για το εύρημα αυτό μπήκα στο διαδίκτυο για να μάθω τι ουσία είναι αυτή και παράλληλα μιλούσα με τον Μάνο στο μέσεντζερ και τον ενημέρωνα τι λέει η τηλεόραση. Δε πέρασαν 15 λεπτά και με συνέλαβαν. Για πρώτη φορά πιο ουσιαστική γνώση περί της ουσίας κεταμίνη έμαθα μετά τη σύλληψή μου, από τους δικηγόρους μου και από τους συγγενείς μου που από μόνοι τους το έψαξαν για να δουν τι είναι αυτή η ουσία», είχε υποστηρίξει η 33χρονη στην ανακρίτρια.

Η εκπομπή T-live παρουσίασε φωτογραφία μέσα από την εντατική, που δείχνει το κρεβάτι της 9χρονης Τζωρτζίνας και ακριβώς πάνω από το προσκέφαλο υπάρχει κρεμασμένο ένα έγγραφο.

Πρόκειται για το διάγραμμα δοσολογίας επειγόντων φαρμάκων για την Τζωρτζίνα και ανάμεσα στις ουσίες που αναφέρονται είναι και η κεταμίνη. Πρόκειται για ένα έγγραφο το οποίο έβλεπε καθημερινά επί έναν μήνα η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της. 

Όπως προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου η 33χρονη αναζητούσε στο διαδίκτυο λεπτομέρειες για τις ουσίες που χορηγούνταν στην 9χρονη Τζωρτζίνα.

Συνομιλία Μάνου και Ρούλας στις 8 Απριλίου 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως προκύπτει από διάλογο που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη, αναζητούσε στο διαδίκτυο κάθε φάρμακο που οι γιατροί χορηγούσαν στην Τζωρτζίνα, ωστόσο μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή είχε υποστηρίξει ότι για την ουσία κεταμίνη δεν γνώριζε τίποτα.

Ρούλα: Τώρα έκανα καρδιογράφημα πάλι κι έφεραν κ ένα φάρμακο στο συρτάρι, μου είπαν για ώρα ανάγκης θα το γκουγκλάρω να δω τι είναι

Μάνος: Το γκούγκλαρες; Πως λέγεται; Αφού εγκεφαλικά βγήκε μια χαρά το παιδί κοίτα μην του δώσουν τίποτα, έτσι;

Ρούλα: Ναι τη γκούγκλαρα λέγεται (…) 5mg

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ