Πάτρα: «Πιθανή η ανθρωποκτονία και στα τρία παιδιά», λέει ο ιατροδικαστής Γαλεντέρης

Πάτρα: «Το πιθανότερο είναι να αφορά σε ανθρωποκτονία και στα τρία παιδιά» λέει ο ιατροδικαστής Γαλεντέρης Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, με τη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, να βρίσκεται στη φυλακή για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Για την υπόθεση της Πάτρας και το ενδεχόμενο και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας να έχουν δολοφονηθεί, με παραπλήσιο τρόπο όπως η 9χρονη Τζωρτζίνα, από την 33χρονη μητέρα τους μίλησε στην ΕΡΤ ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης.

«Παίρνουμε μία ιδέα από το κλίμα, το περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγάλωσαν αυτά τα παιδιά και ουσιαστικά βλέπουμε πώς οδηγήθηκαν και τα τρία στο θάνατο, χωρίς όμως να ξέρουμε τι έχει γίνει με τα δύο πρώτα» ανέφερε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: «Υποθέτουμε, όμως, ότι το πιθανότερο είναι να αφορά σε ανθρωποκτονία και στα τρία παιδιά».

Μιλώντας στην εκπομπή «Από τις Έξι» ο κ. Γαλεντέρης τόνισε ότι «πρέπει να διερευνήσουμε τους μηχανισμούς θανάτου των δύο πρώτων παιδιών».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ