Ρόδος - Νέα εξέλιξη: Η οικιακή βοηθός μάλλον «φαντάστηκε» δύο από τις δολοφονίες

Νέα εξέλιξη-Οικιακή βοηθός στη Ρόδο: Φαντάστηκε τις δύο δολοφονίες Facebook Twitter
Φωτ.: Δημοκρατική
0

Νέα διάσταση παίρνει η υπόθεση της οικιακής βοηθού στην Ρόδο. 

Από την πορεία της πρόσθετης προκαταρκτικής εξέτασης, φαίνεται πως η γυναίκα μάλλον δεν τέλεσε κάποια από τα αδικήματα για τα οποία έχει «ομολογήσει». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται να φαντάστηκε κάποια σενάρια, εξαιτίας της ψυχικής της κατάστασης.

Η dimokratiki.gr αναφέρεται σε κατάθεση γιατρού των περιοχών Αρχαγγέλου και Καλυθιών, που έχει υπογράψει τα πιστοποιητικά θανάτου δύο εκ των φερόμενων θυμάτων της οικιακής βοηθού. 

Η 45χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αφότου ομολόγησε την δολοφονία 4 ατόμων που φρόντιζε και την απόπειρα δολοφονίας του παιδιού της σε ηλικία ενός έτους.

Έχει ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενη για την δολοφονία της 75χρονης κατάκοιτης και μη αυτοεξυπηρετούμενης Φ.Κ στην οικία της στις Καλυθιές.

Όπως απεκάλυψε η dimokratiki.gr, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι δολοφόνησε ακόμα μια 86χρονη και μία 70χρονη. 

Από τις μαρτυρικές καταθέσεις οικείων προσώπων των φερόμενων ως θυμάτων της από τη Ρόδο, προκύπτει ότι τα όσα περιέγραψε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Συγγενείς και φίλοι των δύο νεκρών γυναικών διαψεύδουν ότι η 45χρονη τις δολοφόνησε και θεωρούν βέβαιο ότι η ομολογία της αποτελεί αποκύημα της φαντασίας της.

 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ