Καθ' ομολογίαν serial killer η οικιακή βοηθός στη Ρόδο - Η κατάθεση για «δολοφονία 4 γυναικών»

Καθ' ομολογίαν serial killer η οικιακή βοηθός στη Ρόδο - Η κατάθεση για «δολοφονία 4 γυναικών» Facebook Twitter
0

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της αστυνομίας, μετά την ομολογία 45χρονης για τη δολοφονία μιας 75χρονης, την οποία φρόντιζε, στη Ρόδο, πνίγοντάς τη με μαξιλάρι, και τη δολοφονία ακόμα τριών ηλικιωμένων γυναικών. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η καθ' ομολογίαν δολοφόνος κατά συρροή κατέθεσε ότι είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει και το παιδί της, όταν ήταν μωρό. Αμέσως μετά το περιστατικό η 45χρονη είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, ενώ ακολούθησαν και άλλοι εγκλεισμοί της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη προσοχή τα όσα είπε, καθώς η γυναίκα πάσχει από ψυχικό νόσημα. Σήμερα αναμένεται η δικογραφία να φτάσει στον εισαγγελέα πρωτοδικών Ρόδου, ο οποίος και θα αποφασίσει πώς θα εξελιχθούν οι έρευνες προκειμένου να εξακριβωθεί εάν ισχύουν όσα φέρεται να έχει καταθέσει η 45χρονη. 

Με βάση την κατάθεση της 45χρονης, η γυναίκα ευθύνεται για τον θάνατο ακόμη τριών ηλικιωμένων γυναικών, τις οποίες φρόντιζε. 

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε δολοφονία μιας γυναίκας το 2011 στη Λέρο και άλλων δύο ηλικιωμένων φέτος, στη Ρόδο. Η 45χρονη φέρεται να έδωσε αρκετές λεπτομέρειες για τον τρόπο τέλεσης των εγκλημάτων που δήλωσε ότι διέπραξε. 

Για την περίπτωση της Λέρου, η καθ' ομολογίαν δολοφόνος ισχυρίστηκε ότι το θύμα είχε διαβήτη και του έδωσε ζάχαρη ή μέλι, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία της και να πεθάνει την επόμενη ημέρα. 

Επίσης, αναφέρθηκε σε γυναίκα που πέθανε τον Ιανουάριο του 2022, στην πόλη της Ρόδου και άλλη μία η οποία απεβίωσε τον Μάρτιο, στο Φαληράκι. Για τη μία περίπτωση είπε πως χορήγησε φάρμακα με σύριγγα στην ηλικιωμένη και για την άλλη ότι την ξυλοκόπησε άγρια

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενδοοικογενειακή βία στη Μύκονο: Panic button σε 55χρονο μετά από καυγά

Ελλάδα / Ενδοοικογενειακή βία στη Μύκονο: Panic button σε 55χρονο μετά από καυγά

Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για τον καυγά σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος και των δύο για ενδοοικογενειακή βία ενώ, όπως έγινε γνωστό, ο 55χρονος ζήτησε και εγκαταστάθηκε στο κινητό του τηλέφωνο η εφαρμογή panic button
LIFO NEWSROOM