Ρέθυμνο: Έρευνες αστυνομικών σε σπίτια υπόπτων για την επίθεση στον κτηνοτρόφο

Ρέθυμνο: «Φώναζα και μου έκοψαν τη γλώσσα» φέρεται να είπε ο κτηνοτρόφος Facebook Twitter
Φωτ.: Glomex
0

Νέα επιχείρηση σε σπίτια υπόπτων στο Ρέθυμνο έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου για την δολοφονική επίθεση στον κτηνοτρόφο, ενώ σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την αγριότητα της δολοφονικής επίθεσης. 

Όπως είπε ο γιος του 69χρονου κτηνοτρόφου από το Ρέθυμνο, οι δράστες της επίθεσης που τον πυροβόλησαν έξι με επτά φορές, του έκοψαν και τη γλώσσα. 

«Τον βρήκα εγώ…τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς είχε “φάει” και του έκοψαν και τη γλώσσα. Επειδή φώναζε, μου λέει “φώναζα και μου έκοψαν τη γλώσσα”. Από εκεί και έπειτα που διακομίστηκε με την μητέρα μου εδώ πέρα με το ασθενοφόρο, έχασε τις αισθήσεις του. Εγώ δεν… δεν ξανά επικοινώνησα με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου αυτή τη στιγμή είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Εμένα κάλεσε. Απ’ όταν έγινε μετά από πέντε λεπτά με πήρε τηλέφωνο», είπε ο γιος του στο MEGA. 

Ο 69χρόνος κτηνοτρόφος ο οποίος το πρωί της Παρασκευής, δέχθηκε επίθεση με πυροβολισμούς, στο ποιμνιοστάσιο του που βρίσκεται στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνου.  μεταφέρθηκε αργά χθες τη νύχτα, στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η κατάσταση του 69χρονου που φέρει τραύματα από όπλο, στα άκρα και τη σπονδυλική στήλη κρίνεται σοβαρή, ενώ στο ΠΑΓΝΗ μετά την άφιξη του, υπεβλήθη σε επέμβαση για να σταματήσει η αιμορραγία από τη μηριαία αρτηρία. 

Ο 69χρονος κτηνοτρόφος αντιμετωπίζει επίσης τραύμα στη στοματική κοιλότητα, καθώς ο δράστης ή οι δράστες που του επιτέθηκαν, του προκάλεσαν πιθανότατα τραύματα με ψαλίδι στη γλώσσα. 

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. 

Ο κτηνοτρόφος δέχτηκε 6 με 7 σφαίρες στα άκρα και μέχρι τώρα νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Μεταξύ άλλων φέρει τραύμα σε αρτηρία στο πόδι, ενώ είναι πολύ σοβαρό και το τραύμα στη σπονδυλική του στήλη. 

Λόγω της κατάστασής του σύμφωνα με την ΕΡΤ Χανίων, οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ. Την ίδια ώρα οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ ερευνούν μαρτυρίες και οπτικό υλικό από το μαντρί. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η δολοφονική επίθεση σχετίζεται με εκείνη που είχε δεχτεί ο γιος του με καυστικό υγρό. Υπενθυμίζεται ότι για το συμβάν εκείνο έχει ήδη προφυλακιστεί ως ηθικός αυτουργός ο 40χρονος συντοπίτης του θύματος. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΑΔΕ παγίδευσε γνωστό τράπερ: Αγόραζε πολυτελή αυτοκίνητα και ρολόγια μέσω ΜΚΟ

Ελλάδα / Η ΑΑΔΕ παγίδευσε γνωστό τράπερ: Αγόραζε πολυτελή αυτοκίνητα και ρολόγια μέσω ΜΚΟ

Ο τράπερ είχε συστήσει αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, στην οποία η δισκογραφική του εταιρεία είχε πιστώσει το σύνολο των δικαιωμάτων του καλλιτέχνη, ύψους άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ 2025: «Φρούριο» το κέντρο της Θεσσαλονίκης – Drones, κάμερες ΚΑΙ 2.500 αστυνομικοί

Ελλάδα / ΔΕΘ 2025: «Φρούριο» το κέντρο της Θεσσαλονίκης – Drones, κάμερες ΚΑΙ 2.500 αστυνομικοί

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από χθες το πρωί στο κέντρο της πόλης, με απαγόρευση στάθμευσης και εκτροπές στην κυκλοφορία, ώστε να αποφευχθούν προβλήματα κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων
LIFO NEWSROOM
Αντιδράσεις για τα ρατσιστικά «ειδικά δρομολόγια» του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης – Διευκρινίσεις από ΕΛΑΣ

Ελλάδα / Αντιδράσεις για τα ρατσιστικά «ειδικά δρομολόγια» του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης – Διευκρινίσεις από ΕΛΑΣ

Η υπόθεση προκάλεσε έντονη συζήτηση και αντιδράσεις, με την Ελληνική Αστυνομία να εκδίδει επίσημη ανακοίνωση, στην οποία τονίζει ότι ουδέποτε συμμετείχε ή συναίνεσε σε διαδικασίες διακριτικής μεταχείρισης επιβατών
LIFO NEWSROOM
Αρχιμανδρίτης Μελχισεδέκ για την επικοινωνία του με τον «εγκέφαλο» της κρητικής μαφίας

Ελλάδα / Αρχιμανδρίτης Μελχισεδέκ για τις συνομιλίες στη δικογραφία: «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα»

Τι απάντησε για την επιμονή του κατηγορουμένου να μεσολαβήσει, ώστε ο ίδιος να γίνει μητροπολίτης, αλλά και την ασυνήθιστη οικειότητα σε διάλογό τους, που αποκαλύπτεται στη δικογραφία
LIFO NEWSROOM
AI in Schools: Μητσοτάκης και Σαμ Άλτμαν σε διάλογο για το πώς η τεχνητή νοημοσύνη μεταμορφώνει την εκπαίδευση

Ελλάδα / Μητσοτάκης και Σαμ Άλτμαν σε διάλογο για το πώς η τεχνητή νοημοσύνη μεταμορφώνει την εκπαίδευση

Ο πρωθυπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην εκπαίδευση, προτείνοντας τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου ψηφιακού δασκάλου για μαθητές που προετοιμάζονται για τις πανελλαδικές εξετάσεις
LIFO NEWSROOM