Ρεγγίνα Μακέδου: «Θα κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών»- Το μήνυμα από το νοσοκομείο

Ρεγγίνα Μακέδου: "Θα κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών"- Το μήνυμα από το νοσοκομείο Facebook Twitter
0

Για τη νέα της μάχη με τη λευχαιμία μίλησε η Ρεγγίνα Μακέδου, που έκανε γνωστό ότι η ασθένειά της υποτροπίασε και θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Η Ρεγγίνα Μακέδου, που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Dancing with the Stars», δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται για τη θεραπεία της, μέσω του οποίου γνωστοποίησε ότι η ασθένεια υποτροπίασε. 

«Υποτροπίασε η ασθένεια. Η λευχαιμία είναι μία μορφή καρκίνου η οποία δεν κάνει μεταστάσεις, έχει την τάση όμως να υποτροπιάζει. Όταν υποτροπιάζει όπως έγινε και σε μένα, προχωράμε σε μεταμόσχευση. Αυτό που θα κάνω λοιπόν, είναι μεταμόσχευση μυελού των οστών», εξήγησε για τον λόγο που βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Και συνέχισε: «Επειδή μου λέτε γιατί δεν χορεύεις… Αυτή τη φορά τα χάπια με έχουν πειράξει πάρα πολύ και κάθε φορά που σηκώνομαι από το κρεβάτι μου καταλήγω αγκαλιά με την τουαλέτα, τον νιπτήρα, την λεκάνη ή οτιδήποτε άλλο. Πρέπει να ακούω το σώμα μου, είναι κάτι πάρα πολύ βασικό αυτό, για όσους ανθρώπους περνάνε οποιαδήποτε ασθένεια, αλλά και για όσους δεν περνάνε τίποτα. Αυτή τη φορά έχω αφοσιωθεί πάρα πολύ στο να γράφω, να διαβάζω, να βλέπω ταινίες, να ξεκουράζομαι και όποτε νιώθω καλά, κάνω λίγες ασκήσεις για να είναι το σώμα μου δυνατό και να είναι έτοιμο για αυτό που έρχεται αργότερα».

Δείτε το βίντεο:

@reginamakedou Να σας προσέχετε ❤️#teamrikadancecancer #cancerfighter #blooddonor #tiktokgr ♬ πρωτότυπος ήχος - Regina Makedou

Η Ρεγγίνα Μακέδου είχε μιλήσει ξανά στο παρελθόν για την μάχη που δίνει με τη λευχαιμία, δημοσιεύοντας διάφορα βίντεο όσο καιρό βρισκόταν στο νοσοκομείο, στα οποία χόρευε και έδειχνε τη θετική πλευρά της ζωής.

Ωστόσο, πριν μερικό καιρό, ενημέρωσε μέσω Instagram πως η ασθένεια υπέστη υποτροπή.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ