Πυροβολισμοί για «οπαδικές διαφορές» στη Θεσσαλονίκη - Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

Πυροβολισμοί για «οπαδικές διαφορές» στη Θεσσαλονίκη - Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες Facebook Twitter
MotionTeam
0

Σε οπαδικές διαφορές αποδίδει η αστυνομία το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, ενώ δύο νεαροί ταυτοποιήθηκαν ως δράστες.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν επί της οδού Κ. Καραμανλή, στην περιοχή του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο τραυματίες της συμπλοκής, λίγες ώρες μετά το συμβάν, σε ιδιωτική κλινική όπου είχαν πάει για τις πρώτες βοήθειες.

Οι γιατροί έκριναν πως τα τραύματά τους δεν εμπνέουν ανησυχία και έτσι τα δύο θύματα μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και εξετάστηκαν στο πλαίσιο της προανάκρισης για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Αστυνομικοί εξέτασαν μαρτυρίες περίοικων και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ από το σημείο των πυροβολισμών περισυνελέγησαν κάλυκες. Μάλιστα, ο ένας από αυτούς ήταν «σφηνωμένος» στην πρόσοψη καταστήματος, ενώ εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος που αξιοποιήθηκαν εργαστηριακά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, τα θύματα έφεραν διακριτικά ομάδας, γεγονός που έστρεψε τις έρευνες στην εκδοχή των οπαδικών διαφορών. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρίνιο: Ποινική δίωξη για την υψηλή θνησιμότητα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου την περίοδο του κορωνοϊού

Ελλάδα / Αγρίνιο: Ποινική δίωξη για την υψηλή θνησιμότητα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου την περίοδο του κορωνοϊού

Η δίωξη ασκήθηκε για το αδίκημα της έκθεσης σε βαθμό κακουργήματος κατά μελών της διοίκησης του νοσοκομείου Αγρινίου και μελών της νοσηλευτικής υπηρεσίας, αλλά και κατά άλλων προσώπων που τυχόν θα προκύψουν από την ανάκριση
LIFO NEWSROOM