«Πυρά» από το Σωματείο Εκδιδόμενων Προσώπων κατά της αυτοαποκαλούμενης προέδρου με το στικάκι: «Στους οίκους ανοχής δεν βάζουμε ανήλικα»

«Πυρά» από το Σωματείο Εκδιδόμενων Προσώπων κατά της αυτοαποκαλούμενης προέδρου με το στικάκι: «Στους οίκους ανοχής δεν βάζουμε ανήλικα» Facebook Twitter
0

Η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος (ΣΕΠΕ) Ελλη Κανελλοπούλου, απάντησε άμεσα στις καταγγελίες της Κωνσταντίνας Καρατζιώτη, η οποία εμφανίστηκε στην ανακρίτρια για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Μιλώντας στο ThessToday.gr, η κα Κανελλοπούλου κατέστησε σαφές ότι «δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, δεν βάζουμε στα σπίτια μας ούτε ανήλικα αγόρια, ούτε ανήλικα κορίτσια», διαχωρίζοντας τη θέση του ΣΕΠΕ από τα όσα υποστήριξε η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη.

«Αν είναι ποτέ δυνατόν. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, στους οίκους ανοχής εργάζονται αποκλειστικά ενήλικοι άνθρωποι. Αν κάποιοι -πόσο μάλλον η κα Καρατζιώτη- γνωρίζουν για τέτοια σοβαρά παραπτώματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, να πάνε να τα παραθέσουν στην αστυνομία. Όσοι εμπλέκονται με βιασμούς, να πάνε στα τάρταρα», δήλωσε η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος

«Εγώ είμαι εκπρόσωπος του Σωματείου από το 1999 και η συγκεκριμένη (η κα. Καρατζιώτη) δεν ήταν ποτέ μέλος. Κακώς το είπε, δεν έπρεπε να συνδέσει τους οίκους ανοχής που δουλεύουν νόμιμα με μια τόσο σοβαρή καταγγελία που σχετίζεται με βιασμό ανηλίκου. Είναι άλλο ο βιασμός, άλλο η συνεύρεση ενηλίκων με συναίνεση», επεσήμανε η κα Κανελλοπούλου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ