Ψηφίστηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την οπαδική βία

Ψηφίστηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την οπαδική βία Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας.

Το νομοσχέδιο για την οπαδική βία υπερψηφίστηκε από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ αλλά και της Πλεύσης Ελευθερίας. Θετικά ψήφισαν επίσης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της Ελληνικής Λύσης και των Σπαρτιατών. Ωστόσο το νομοσχέδιο καταψήφισε το ΚΚΕ, η Νέα Αριστερά και η Νίκη.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο της οπαδικής βίας αποφασίστηκε η 1η Φεβρουαρίου να καθιερωθεί ως «Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου». Η σχετική τροπολογία είχε τεθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τις νέες αυτές νομοθετικές ρυθμίσεις, τα γήπεδα θα είναι ανοιχτά για τους φιλάθλους τους ξανά από τις 13 Φεβρουαρίου.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινές φυλάκισης σε 13 άτομα για παράνομες επιχορηγήσεις στη Φθιώτιδα

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινές φυλάκισης σε 13 άτομα για παράνομες επιχορηγήσεις στη Φθιώτιδα

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, 12 από τους εμπλεκόμενους φέρονται να αποκόμισαν συνολικά παράνομα οφέλη άνω των 440.000 ευρώ, με τις επιδοτήσεις που έλαβε ο καθένας να κυμαίνονται από 13.000 έως και 91.000 ευρώ
LIFO NEWSROOM