Πρόταση γάμου σε ενυδρείο με τη βοήθεια δύτη; Κι όμως έγινε στην Κρήτη

Πρόταση γάμου σε ενυδρείο με τη βοήθεια δύτη; Κι όμως έγινε στην Κρήτη Facebook Twitter
0

Μία ευφάνταστη πρόταση γάμου φιλοξένησε η Κρήτη και συγκεκριμένα το ενυδρείο Cretaquarium, για την οποία επιστρατεύτηκε ένας δύτης. 

O Σωτήρης άκουσε το πολυπόθητο «ναι» από τη σύντροφό του σε μια φαινομενικά απλή επίσκεψη στο ενυδρείο Cretaquarium, στην Κρήτη. Κατά την περιήγησή τους, ένας δύτης πλησίασε το ζευγάρι κρατώντας ένα πλακάτ που έγραφε: «Στα πιο όμορφα μονοπάτια της ζωής μου, θέλω να είσαι η πριγκίπισσα που θα με συντροφεύει. Όμορφή μου, κάνε με ευτυχισμένο και πες μου το ΝΑΙ!! Εμμανουέλα μου σ΄αγαπώ, θέλεις να με παντρευτείς;;;».

Το ζευγάρι και ο δύτης καταχειροκροτήθηκαν από τους υπόλοιπους επισκέπτες του Cretaquarium, το οποίο μοιράστηκε την πρωτότυπη πρόταση γάμου μέσω Facebook.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM