Προβλήματα υδροδότησης στη Θεσσαλονίκη λόγω διαρροής σε κεντρικό αγωγό

Προβλήματα υδροδότησης στη Θεσσαλονίκη λόγω διαρροής σε κεντρικό αγωγό Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Προβλήματα υδροδότησης αντιμετωπίζουν πολλές περιοχές στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, λόγω μεγάλης διαρροής σε κεντρικό αγωγό στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου. 

Όπως αναφέρει η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΕΥΑΘ), η διαρροή σημειώθηκε σε κεντρικό αγωγό υδροδότησης, διατομής Φ1650 από τις πηγές Αραβησσού Πέλλας και για τον λόγο αυτό θα υπάρχουν προβλήματα υδροδότησης σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας έως και αύριο (29 Μαρτίου) στις 7:00 π.μ.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στις δυτικές συνοικίες της πόλης (Αμπελόκηποι, Μενεμένη, Νεάπολη, κ.α), στο κέντρο της πόλης, ενώ προβλήματα σημειώνονται και σε περιοχές πάνω από την οδό Εγνατία.

Στο μεταξύ, οι τεχνικοί της εταιρίας καταβάλλουν προσπάθειες ούτως ώστε να επιτευχθεί καλύτερη κατανομή του διαθέσιμου νερού σε όλες τις περιοχές.

Σύμφωνα με όσα τονίζονται στην ίδια ανακοίνωση, οι εργασίες που εκτελούνται κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ