Πρέβεζα: Σε ύφεση η φωτιά στη Βρυσούλα Πρέβεζας – Συνεχείς ρίψεις σε διάσπαρτες εστίες

Πρέβεζα: Σε ύφεση η φωτιά στη Βρυσούλα Πρέβεζας – Συνεχείς ρίψεις σε διάσπαρτες εστίες Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Σε ύφεση βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά που το μεσημέρι του Σαββάτου περικύκλωσε την κοινότητα Βρυσούλας στην Πρέβεζα, χάρη στη μείωση της έντασης των ανέμων που δυσχέραιναν από νωρίς το έργο της κατάσβεσης.

Οι πυροσβέστες επιχειρούν πλέον σε διάσπαρτες εστίες γύρω από το χωριό, με επίγεια και εναέρια μέσα. Στην αρχική φάση, 48 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων της 5ης ΕΜΟΔΕ έδωσαν μάχη με τις φλόγες, με τη συνδρομή δύο αεροσκαφών τύπου Πετζετέλ και ενός ελικοπτέρου.

Μετά από σχετικό αίτημα, οι δυνάμεις ενισχύθηκαν σε 64 πυροσβέστες με 22 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ στον αέρα επιχείρησαν συνολικά εννέα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Σημαντική ήταν η συμβολή υδροφόρων και μηχανημάτων του Δήμου Πρέβεζας και της Πολιτικής Προστασίας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM