Πρέβεζα: Σε ύφεση η φωτιά στη Βρυσούλα Πρέβεζας – Συνεχείς ρίψεις σε διάσπαρτες εστίες

Πρέβεζα: Σε ύφεση η φωτιά στη Βρυσούλα Πρέβεζας – Συνεχείς ρίψεις σε διάσπαρτες εστίες Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Σε ύφεση βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά που το μεσημέρι του Σαββάτου περικύκλωσε την κοινότητα Βρυσούλας στην Πρέβεζα, χάρη στη μείωση της έντασης των ανέμων που δυσχέραιναν από νωρίς το έργο της κατάσβεσης.

Οι πυροσβέστες επιχειρούν πλέον σε διάσπαρτες εστίες γύρω από το χωριό, με επίγεια και εναέρια μέσα. Στην αρχική φάση, 48 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων της 5ης ΕΜΟΔΕ έδωσαν μάχη με τις φλόγες, με τη συνδρομή δύο αεροσκαφών τύπου Πετζετέλ και ενός ελικοπτέρου.

Μετά από σχετικό αίτημα, οι δυνάμεις ενισχύθηκαν σε 64 πυροσβέστες με 22 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ στον αέρα επιχείρησαν συνολικά εννέα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Σημαντική ήταν η συμβολή υδροφόρων και μηχανημάτων του Δήμου Πρέβεζας και της Πολιτικής Προστασίας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΜΟΝΗ

Ελλάδα / Αεροπορικά ταξίδια: Τουλάχιστον δύο ώρες αναμονή στο «Ελ. Βενιζέλος» - Ανησυχία για το καλοκαίρι

Το νέο Σύστημα Εισόδου-Εξόδου, το οποίο βρίσκεται σε εφαρμογή από τις 10 Απριλίου και αφορά ταξιδιώτες από χώρες εκτός Σένγκεν, φαίνεται να φέρνει στα όριά τους τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια
THE LIFO TEAM